Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amolyan black metalos tisztelgés ez a dal Django Reinhardt előtt”

Január 14-én jelenik meg a Wiegedood új nagylemeze. A There’s Always Blood At The End Of The Road első ízelítő dala máris meghallgatható.

1015wiegedood

2022 elején megérkezik a Wiegedood első albuma. „A There’s Always Blood At The End Of The Road az emberi természet és társadalom legszennyesebb, legundorítóbb részével foglalkozik – mondja a banda. – Távol maradunk a black metal tipikus témáitól és koncepcióitól. Olyan területeket derítünk fel vele, amelyeknek az előző trilógia még csak a felszínesét sem kapargatta meg szövegileg és zeneileg: első kézből nyújtunk betekintést a színtiszta undorba. Igazi őrült utazás egy szintetizátorokkal, kazettás magnókkal, forró klubdzsesszel és nyomasztó hangmintákkal. Egyértelműen eltér a korábbi munkáinktól: sötét kanyart tettünk valami váratlan és nemkívánatos felé.”

Az első dal máris meghallgatható. „Amolyan black metalos tisztelgés ez a dal Django Reinhardt előtt: olyan kaotikus és disszonáns, hogy ő maga biztosan gyűlölte volna” – jellemzik a most bemutatott Nuagest.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.