Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A kiüresedés témakörét járja körbe új klipjével a Ghost Toast

A debreceni, kísérletezős progresszív Ghost Toastrúj videóklippel jelentkezett a W.A.N.T. (We Are Not Them) című dalukra. A szám a tavalyi, a finn Inverse Recordsnál megjelent Shape Without Form című negyedik albumuk zárótétele.

0215gt

Új videóval jelentkezett a Ghost Toast. A W. A. N. T. – ahogy a teljes Shape Without Form album – és klipje is a minden emberi lényt fenyegető kiüresedéssel, illetve annak elkerülésével foglalkozik. „A videó egyszerre próbálja az Apokalipszis mostban ábrázolt metaforikus utazás képeivel, az 1984-ben megjelenített erőszak általi kiüresedéssel, valamint a magányt, reményvesztettséget, ürességet szimbolizálni hivatott, független és amatőr filmes, szerintünk fantasztikus források felhasználásával illusztrálni T. S. Eliot Az üresek című versének a zenében felhasznált sorait”, mondja a zenekar.

A szöveges video Gerő András Péter (Kill Monday Management) munkája, az abban használt háttérvideót a zenekar vágta össze, míg az album artworkjéből származó kép Tod Antal Miklós munkája. A zenében használt hangminták az 1984 című George Orwell regény Michael Radford által rendezett filmverziójából, illetve a Francis Ford Coppola által rendezett, fentebb említett Apokalipszis most című filmben felbukkanó soraiból származnak.

A zenekar Shape Without Form című lemeze tavaly március 3-án jelent meg a finn Inverse Records kiadónál. A lemez megjelenését követően a Ghost Toast átesett első tagcseréjén, Papp Lászlót Cserős Zoltán (Zoma) váltotta dobosposzton.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Hullajó 2021-02-15 18:55
Feeeeling a köbön.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.