Shock!

május 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A golyóiknál akartuk megragadni az embereket”

November 18-án érkezik Európában Ausztrália elsőszámú thrashereinek új nagylemeze. A Mortal Sin friss anyaga Psychology Of Death címmel kerül a boltokba a Noise Art kiadó gondozásában, és a speciális verzió a banda kultikus első albumát, az 1986-os Mayhemic Destructiont is tartalmazza majd.

„Egy sima thrash lemezt akartunk készíteni", kommentálta a zenekar az új anyagot. „Néha elmerülsz mindenféle bonyolult dologban, és elfelejted, pontosan miről is szól ez a műfaj. Most azonban egyszerűen csak vissza akartunk kanyarodni a gyökereinkhez, és írni egy olyan albumot, mint amilyen a Mayhemic Destruction is volt: szimpla, old school thrasht! A Psychology Of Death az eddigi leggyorsabb, legsúlyosabb albumunk. Tényleg a golyóiknál akartuk megragadni az embereket ezekkel a dalokkal."

„Mint oly sok thrash zenekar, mi is ragaszkodunk a gyökereinkhez, és egy színtiszta thrash anyagot akartunk készíteni", tette hozzá az énekes Mat Maurer. „Valami olyasmiben gondolkodtunk, mintha egy nagy olvasztótégelyben összefőznénk a Kreator Hordes Of Chaos-át, a Testament The Formation Of Damnationjét és az Overkill Ironboundját."

Az anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Psychology Of Death
02. Blood Of My Enemies
03. Paralysed
04. Burned Into Your Soul
05. Deny
06. Doomed To Annihilation
07. Kingdom Of Pain
08. Down In The Pit
09. Hatred

Plusz bónuszként a digipak verzióban ott lesz a teljes Mayhemic Destruction is a dicső '80-as évekből:

01. The Curse
02. Woman In Leather
03. Lebanon
04. Liar
05. Blood, Death, Hatred
06. Mortal Slaughter
07. Into The Fire
08. Mayhemic Destruction

A Mortal Sin ugyan a műfaj fénykorában sem számított különösen nagy névnek a színtéren, a kultikus másod-harmadvonalban azért elég jól elevickéltek. A '90-es évek első felében volt egy leállós periódusuk, majd később még egy, 2004-ben azonban megint visszatértek, és azóta folyamatosan aktívak. Legutóbbi albumuk 2007-ben jelent meg An Absence Of Faith címmel. A mostani felállásban azonban már csak Maurer és a basszusgitáros Andy Eftichiou képviselik a Mayhemic Destructiont készítő tagságot.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.