Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A dalok súlyosak, melodikusak és őszinték, bennük sok kockázatos húzással”

Josh Todd & The Conflict nevű csapat, amelyet anyazenekara egyik gitárosa, Stevie Dacanay segítségével hozott össze a Buckcherry énekese. A debütáló albumról most meghallgatható a Fucked Up című dal.

0621joshtodd

joshtoddconflict_cSzeptember 15-én, a Century Mediánál jelenik meg a Buckcherry énekese és gitárosa, Josh Todd és Stevie D. közös nagylemeze, a Year Of The Tiger. A Josh Todd & The Conflict néven futó projekt másik két tagja Sean Winchester dobos és Greg Cash basszusgitáros, a lemezt pedig Stevie mellett a Stone Temple Pilots dobosa, Eric Kretz jegyzi producerként.

„Mindig is sok sztorit akartam elmesélni, és mindig akartam egy másik zenekart is", mondja a projektről Josh. „Valami olyat, ami vakmerőbb, és kicsit jobban letér a rockzene bejáratott ösvényéről. A Buckcherryben sok változás történt, és nem akartam még egy évet várni azzal, hogy új zenét alkossak. A Buckcherrynél most minden rendben: nagyszerű új felállásunk van, lesznek már koncertjeink is idén, ugyanakkor a figyelmemet most a Josh Todd & The Conflictra és a szeptemberben megjelenő lemezre összpontosítom. Világ körüli turnét is csinálunk az albummal. Azt tervezem, hogy néha mindkét csapatnak legyen egy kis szünete, így pedig folyamatosan zenélhetek anélkül, hogy túltolnám a turnézást. Ebből mindkét csapatnál remek dolgok sülhetnek ki. Egyszerűen ideje volt új albumot csinálnom. Két éve nem hoztam ki új zenét, és ez számomra sok idő. Adódott egy jó lehetőség, hogy ne csak egy olyan tradicionális megszólalású rocklemezt készítsek, mint amilyeneket a múltban összeraktam. A The Conflict dalai súlyosak, melodikusak és őszinték, bennük sok kockázatos húzással – belőlem az ilyen típusú albumok hozzák ki a legjobbat."

A címadó dal már ismert klipje mellett most megtekinthető a Fucked Up videója is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.