Shock!

december 01.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2016-ban érkezik a Soundgarden következő nagylemeze

1027sgEzekben a napokban az ausztrál Soundwave fesztiválturnén koncertezik a Soundgarden, és elvileg egy Chris Cornell-szólóalbum is megjelenik még idén, ám a zenekari működés nem áll le emiatt: Kim Thayil gitáros egy friss interjúban egyértelműen megerősítette, hogy már gondolkodnak a következő nagylemezen.

„Egyelőre nem választottunk stúdiót, és dalokat sem írtunk”, mondta Thayil a The Sydney Morning Heraldnak. „Amikor befejezzük ezeket az ausztrál bulikat, egy hónapot vagy akár még többet is dolgozunk majd az ötleteken. Szóval mindenképpen lesz új lemez. Legutóbb Adam Kasperrel dolgoztunk, és nem lepődnék meg, ha megint vele bútoroznánk össze a munkálatokhoz.”

Thayil szerint a Soundgarden új lemeze valamikor 2016-ban jelenhet meg. A csapat több mint másfél évtized után 2012-ben adott ki új nagylemezt King Animal címmel, tavaly pedig egy Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path című tripla válogatással jelentkeztek.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2015-02-24 16:39
várom. ha hozza a King Animal szintet, akkor én már elégedett leszek, arra teljesen faszán el lehet tütymörögni, nekem bejött.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.