Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Jelenlét: Pillangók tánca

Kicsit furcsa számomra, hogy az előző, hat számos demónak nem adott címet a társaság, a mostani, két dalt rejtő korongnak viszont igen. No, legyen ez az én bajom.

A zene irányultságát tekintve nem sokat változott az előző felvétel óta, viszont a hangszeres megoldásokban érezhető a fejlődés, főleg a basszusgitár témáira lettem figyelmes. Mondjuk az előző felvételen is feltűnt, hogy Bartha Tamás nem csak alapoz, nem a gitár adja meg a dalok lüktetését, sokkal inkább a bgitár. Csak így tovább! A dobosnak viszont még mindig csak a gyakorlást és különböző színesítő figurák gyakorlását tudom ajánlani. Egész egyszerűen azért, mert olyan típusú a zene, ahol fontos - lenne -, hogy mit játszik a dobos.

Tulajdonképpen az új számok felvételének miértje az új énekesnő bemutatkozása, Rabi Eszternek hívják. Más karakterű a hangja, és nőiesebb is, mint elődjének, de hasonló stílusban énekel. Neki is csak azt tudom tanácsolni, hogy bátrabban eressze ki a hangját, nyugodtan próbálja túlüvölteni a próbákon a hangszereseket, és akkor meglesz a rutin a koncertekre.
A demón az első dal lassú, merengős vonalú, a második pörgősebb, ez jobban is tetszett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.