Shock!

február 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Október első napján Alestorm a Barba Negrában

No Grave But The Sea címmel, május 26-án jelent meg az Alestorm ötödik nagylemeze. A zenekar szólógitárosa Bodor Máté, akit a Leander Kills és a Wisdom soraiból is ismerni lehet, és ősszel ismét Budapesten játszanak.

0312alestorm

A Napalm kiadó jelentette meg május végén a skót gyökerekkel rendelkező Alestorm új albumát. A No Grave But The Sea-t Floridában rögzítette a csapat többek között Jason Suecof Audiohammer stúdiójában. „Hűha, jön egy új Alestorm-lemez!", mondja a csapat. „Reméljük, minden ember- és kutyatársunk szeretni fogja majd, mivel úgy hisszük, eléggé rendben van! Ráadásul ez az első lemezünk, amelyen kiváló új gitárosunk, Bodor Máté is játszik, aki hozzátette a maga ízes, zamatos szólóit és riffrenetikus riffelését a végeredményhez. Ez a sajtónyilatkozat azon helye, ahol általában azt szoktuk mondani, hogy ez a lemez sötétebb és súlyosabb a korábbiaknál, ez viszont ebben az esetben nem feltétlenül igaz. Viszont ezzel együtt is tele van epikus dalokkal kalózokról, piálásról és pszeudo-tudományos kriptogeográfiáról. Biztosak vagyunk benne, hogy nektek is ugyanannyira bejön majd, mint nekünk!"

Az Alestorm október 1-jén ismét Budapesten koncertezik, a helyszín a Barba Negra lesz, és fellép rajtuk kívül a Troldhaugen és az Æther Realm is. Részletek itt. Mátéval tavasszal készített nagyinterjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.