Shock!

november 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Október első napján Alestorm a Barba Negrában

No Grave But The Sea címmel, május 26-án jelent meg az Alestorm ötödik nagylemeze. A zenekar szólógitárosa Bodor Máté, akit a Leander Kills és a Wisdom soraiból is ismerni lehet, és ősszel ismét Budapesten játszanak.

0312alestorm

A Napalm kiadó jelentette meg május végén a skót gyökerekkel rendelkező Alestorm új albumát. A No Grave But The Sea-t Floridában rögzítette a csapat többek között Jason Suecof Audiohammer stúdiójában. „Hűha, jön egy új Alestorm-lemez!", mondja a csapat. „Reméljük, minden ember- és kutyatársunk szeretni fogja majd, mivel úgy hisszük, eléggé rendben van! Ráadásul ez az első lemezünk, amelyen kiváló új gitárosunk, Bodor Máté is játszik, aki hozzátette a maga ízes, zamatos szólóit és riffrenetikus riffelését a végeredményhez. Ez a sajtónyilatkozat azon helye, ahol általában azt szoktuk mondani, hogy ez a lemez sötétebb és súlyosabb a korábbiaknál, ez viszont ebben az esetben nem feltétlenül igaz. Viszont ezzel együtt is tele van epikus dalokkal kalózokról, piálásról és pszeudo-tudományos kriptogeográfiáról. Biztosak vagyunk benne, hogy nektek is ugyanannyira bejön majd, mint nekünk!"

Az Alestorm október 1-jén ismét Budapesten koncertezik, a helyszín a Barba Negra lesz, és fellép rajtuk kívül a Troldhaugen és az Æther Realm is. Részletek itt. Mátéval tavasszal készített nagyinterjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.