Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kettős lemezbemutató ajándék CD-kkel

0523lovperfMájus 25-én szombaton, a vágóhídi ShowBarlangban tartja közös lemezbemutató koncertjét a Lovreck és a Perfect Symmetry. A beugró 600 forint, amelyhez mindkét zenekar gyári CD-jét is ajándékba kapják a nézők.

A megújult felállású, Horváth Gábor basszerrel és Gerendás Dániel dobossal megerősödött Lovrecknek ez lesz a debütáló fellépése, amely egyben a 2011 decemberében megjelent Lélek-Gyilkos lemez bemutatása is. A zenekar jelenleg javában próbálja az első lemez dalait az új felállással, amelynek bemutatkozó bulija május 25-én lesz a Showbarlangban. Az idei év folyamán szeretnék rögzíteni második nagylemezük anyagát is, hogy még idén megjelenhessen. Továbbá tervben van egy újabb klip leforgatása is, ami már a második lemezt lesz hivatott felvezetni. Lovrek Krisztiánnal készített, igen nagy port felvert tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

Az est vendége a pécsi progresszív csapat, a Perfect Symmetry, akik szintén ezen az estén mutatják be 2012 decemberében megjelent új, Tökéletes szándék című lemezük anyagát. Utóbbiról és a banda háza táján az elmúlt pár évben történtekről itt lehet bővebben tájékozódni.

Bővebb információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.