Shock!

május 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Éjszakai bevetés 35: grandiózus nosztalgiabuli a Totális Metallal

0328ejszakaibevetesA Pokolgép egyik legklasszikusabb nagylemezének jubileuma előtt hajt fejet a zenekar több korábbi felállásának tagjait tömörítő Totális Metal formáció. A koncert április 27-én lesz a Barba Negrában, az Akela és a Stress vendégeskedése mellett.

Április 27-én újra a fővárosban ad koncertet a Totális Metal néven futó produkció. A tavalyi születésnapos jubileum után ezúttal a Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35! címet kapott programmal áll színpadra a Barba Negrában a Kalapács József (ének), Nagyfi László (gitár), Rudán Joe (ének), Pazdera György (basszusgitár), Tarca László (dob), és Nagy Dávid (gitár) alkotta formáció. Idén az eddigieknél hosszabb műsorral, és meglepetésdalokkal készülnek a tradicionális fémzene rajongói számára.

„A 2023-as koncertnél hosszabb műsorral, nagyobb látvánnyal készülünk, és annak a bulinak a kifogásolható hangzását is javítjuk idén, hogy ne kelljen a beépített magnókra támaszkodni, hanem végre gyilkos sounddal szólaljon meg a produkció – mondja Józsi. – Megfelelő technikai személyzettel és eszközparkkal készülünk mi, és a helyszín is. A program már eleve eddig is dús volt, de idén még bővítjük a repertoárt, jobban ráerősítünk az Éjszakai bevetés plusz dalaival, sőt, bekerülhet olyan nóta is a lemezről, amit még anno az album megjelenése után sem nagyon játszottunk, például a Most már elég is tervbe van véve részemről. Erről a számról jut eszembe, hogy a Totális Metal produkcióban eredeti hangolásban, eredeti hangmagasságokban játsszuk, énekeljük az összes dalt. Várhatóan 2 órás műsorral készülünk, de még megy egy nagyon pici vívás a repertoárral kapcsolatban – én folyamatos részeredményekkel kívánom elérni az általam kigondoltakat. Hogy még egy olyan dalt mondjak, amit régen nem játszottunk, a Halálra szeretleket is nagyon szeretném a programba tenni, de a Joe-érából is el tudok még képzelni több tételt."

A rendezvény különleges vendégeként a Katona Főnök vezényelte Akela, valamint hazánk első heavy metal zenekara, az 1970-es évek második felében alakult, Lőrincz Tibor által vezetett Stress melegíti be a hangulatot, akikkel pár dal erejéig Bíró Ica, azaz a Metal Lady is színpadra lép majd. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 The_Sentinel 2024-04-23 14:39
Most már Tóth Attila is beszállhatna.:-))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.