Shock!

március 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Dystopia, divideD, Salvus és Ann My Guard a Dürerben

_flyer2018jpegNégy totál különböző hangzású, de mégis egységesen modern felfogású, sláger gyanús dallamokat sem szégyellő metal csapat fogja birtokba venni a Dürer Kert 041-es termét.

A két évvel ezelőtti Wacken Metal Battle-nyertes, szegedi Dystopia éppen a harmadik lemezét készíti, amelyről várhatóan jó pár tételt becsempésznek a programjukba. Tömény de fogós amerikai stílusú aréna metal várható nyitásnak, úgyhogy senki se késsen róluk!
Másodikként a Modulus című lemezét népszerűsítő divideD fogja szórakoztatni a nagyérdeműt az ezer stílust ötvöző, bizarr de egyben rendkívül szórakoztató zenével, jellegzetes maszkokkal és látványos kivetítéssel. Az említett lemez nemrég a webes magyar rock/metal fanzinek szerint az év debüt anyaga lett a HangSúly szavazáson, tehát megtekintésük kötelező.

Harmadikként érkezik a Salvus, akik két akusztikus konce rtet leszámítva fél éve nem jártak már fővárosi színpadon tisztességes, metalzenekarhoz méltó hangerővel. Náluk éppen a negyedik lemez készül, erről természetesen ők is adnak ízelítőt, a már tavaly közzétett Erdő című dal és a régi koncertslágerek mellé. A színpadot várhatóan, szokásukhoz híven, fűrészporrá fogják őrölni, szóval ott a helyed.Az este záróprodukciója az Ann My Guard lesz, akik - minő meglepetés - szintén új anyagot rántanak fel éppen a stúdióban, így nekik nagyjából őszig ez lesz az utolsó bulijuk a fővárosban, és ezzel meg is van az első ok, hogy elfelejtsd a korai hazamenetelt a buliról. Az egyedi hangulatú női énekkel és sokrétű zenei koncepcióval kiálló csapat egyre kapósabb külföldön is, nem véletlenül, simán felérnek bármelyik nyugati frontcsajos produkcióhoz lemezen, klipen, élőben egyaránt, ezzel pedig a második ok is kipiálva, ha az első nem volt elég meggyőző!

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.