Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dedikáltass a budapesti koncert előtt az In Flames tagságával!

Szeptember 28-án ismét Budapesten koncertezik az In Flames. A svéd melodikus death metal vonal egyik alapcsapata az ősszel megjelenő új album, a Siren Charms turnéja keretében érkezik Magyarországra, a helyszín a Barba Negra lesz – és jó hír, hogy a buli napján a srácok dedikálják is a klubban az albumot!

0922inflamesdedik

A berlini Hansa Studiosban rögzítette új albumát az In Flames, amely szeptember 5-én került a boltokba Siren Charms címmel. A szóban forgó stúdióban korábban olyan nagyságok dolgoztak, mint David Bowie, a U2 vagy a Depeche Mode, és olyan mérföldkőnek számító lemezek készültek itt, mint Bowie Heroes-a vagy Iggy Pop Lust For Life-ja. Egyben ez a zenekar első anyaga, amelynek megírásából és feljátszásából már a Jesper Strömblad helyére érkezett Niclas Engelin is kivette a részét.

Az őszi európai turnénak pedig szerencsére ismét lesz magyar állomása: a banda szeptember 28-án a Barba Negrában játszik a Hammer Concerts jóvoltából, az As I Lay Dying volt hangszereseit tömörítő Wovenwar és a brit While She Sleeps társaságában. További információk itt. Aki pedig szeretné aláíratni az új lemezt a csapat tagjaival, illetve csak úgy általában véve szívesen találkozna velük, azt az In Flames magyar nyelvű facebookos posztban invitálja meg a klubba a koncert előtt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.