Shock!

március 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Decemberben ismét az A38-on lép fel a Madball

0904madball

Az idén épp fennállásának 25. évét ünneplő New York-i hardcore/punk legenda, a Madball a tél folyamán ismét Európa-turnéra indul, ami december 9-én Budapestet is érinti majd. Az Enter the Nu Breed Tour keretein belül három frissebb – köztük egy most búcsúzó – hang kíséri majd Freddie-éket a kontinens meghatározó klubjaiban, ezáltal is egyesítve a régi motorosokat azon fiatalokkal, akik még csak most ismerkednek a szubkultúrával.

A NYHC egyik alapzenekara immáron két éve stabilizálódott felállással tér majd vissza nyolc év után az A38 Hajó fedélzetére, ahol a banda harmadik alkalommal mozgatja majd meg a műfaj szerelmeseit. Ünnepelni pedig bőven van mit egy ilyen terebélyes életműben, főképp, hogy a Look My Way is 15 éve került kiadásra, márpedig a Roadrunner '90-es évek közepéig jellemző arculatát alapjaiban határozta meg a hardcore/punk és a crossover friss és erőteljes hangjainak segítése – a Madball pedig ebben is úttörő volt, ezáltal is hirdetve a színtér összetartását, erejét. Ezért is örömteli annak a ténye, hogy a banda három olyan zenekarral járja majd Európa prominens klubjait, akik nemzetközi viszonylatban is kiérdemelték már a műfaj régebbi és újabb szerelmeseinek figyelmét.

Az ausztrál Deez Nuts legutóbb a Boysetsfire vendégeként járt a ’Hajó fedélzetén, most pedig a tavasszal megjelent friss lemez, a ’Bout It! kerül majd bemutatásra, ami a metalcore rajongóit valamivel közelebb tudta hozni a műfaj gyökereihez. A brit Your Demise eddig egyszer adott klubkoncertet hazánkban, és azt is az A38-on tette: akkor az Enter Shikari előtt bizonyított a brit banda, akik búcsúturnéjuk keretein belül mutatják meg még egyszer az itthoni közönségnek, hogy újsulis hardcore/punk és metalcore keverékük nem múlhat el nyomtalanul. Az este indításáért pedig a belga hardcore reménység, a Nasty felel majd, akik az elmúlt másfél évben többek között olyan zenekarokkal turnéztak Ázsiában, Amerikában és Európában, mint a Terror vagy a CDC: a The Last Charge kiadópartnerei pedig végre itthon is megmutathatják, hogy a Church of Ra miatt a sötét hardcore hangzások fellegvárává vált Belgium a kilencvenes évek vonalát megragadva is képes még új üzenetet közvetíteni.

Jegyek elővételben 4.900 forintos áron válthatók az A38 Hajó jegypénztárában vagy online. Az év utolsó minőségi hardcore-buliján pedig mindenkinek kötelező a megjelenés!

Az A38 Hajó bemutatja:
2013. december 9., A38 Hajó, 19:00
ENTER THE NU BREED TOUR: MADBALL (US), DEEZ NUTS (AU), YOUR DEMISE (UK), NASTY (B)
Jegyárak: 4.900 Ft (elővételben) / 5.500 Ft (a koncert napján)
Jegyelővétel: az A38 Hajón, valamint a www.a38.hu oldalon.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
0 #4 Draveczki-Ury Ádám 2013-09-06 09:20
Tény, hogy sosem a HC fanatizmusunkró l voltunk híresek, de ha mondjuk megint jönne a Sick Of It All, sanszosan olvashatnál nálunk is róluk. ;) A Hatebreedet sajnálom, ez van, most kimaradtak. A Madballt még meglátjuk.
Idézet
 
 
+2 #3 azám 2013-09-06 08:54
ja értem :) majd jönnek még tuti és akkor nem maradsz le ;)
Idézet
 
 
+2 #2 Valentin Szilvia 2013-09-05 18:55
Idézet - azám:
Erről jut eszembe, hc koncertekre nem szokott menni a stáb? Hatebreed-ről se volt beszámoló, mondjuk nem is láttalak titeket ott.
De mind1 is ezt a koncertet se hagyom ki :)


Nincs sajnos senki, akit érdekelne ez a vonal. Hatebreedre mondjuk mentünk volna - de nemes egyszerűséggel elfelejtettem, mikor lesz. Ádám meg nem volt éppen a városban.
Idézet
 
 
+2 #1 azám 2013-09-05 15:29
Erről jut eszembe, hc koncertekre nem szokott menni a stáb? Hatebreed-ről se volt beszámoló, mondjuk nem is láttalak titeket ott.
De mind1 is ezt a koncertet se hagyom ki :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.