Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Programajánló

Április 22-én újból Budapesten játszik a Dark Tranquillity

Április 22-én újból Budapesten játszik a Dark Tranquillity

Ősszel jelent meg a svéd Dark Tranquillity tizenegyedik nagylemeze, az Atoma. A göteborgi melo-deathsterek ismét bemutatják az albumot Budapesten, méghozzá április 22-én.

 

Nézd meg Kremsben az Ulvert!

Nézd meg Kremsben az Ulvert!

Tegnap jelent meg The Assassination Of Julius Caesar címmel az Ulver új remekműve. A zenekart legkönnyebben a Donaufesten lehet megnézni élőben a hónap végén.

The Hellfreaks, Alone In The Moon és Pregnant Whale Pain a Kuplungban

The Hellfreaks, Alone In The Moon és Pregnant Whale Pain a Kuplungban

Nyers üzenetek, kifordított zsánerek, experimental metál és már-már popos dallamosság - április 13-án a Kuplungban három feltörekvő és/vagy külföldön már bizonyított banda rázza fel a hetedik kerület trendi közhelyeit. Az ingyenes bulin a frontasszonyos The Hellfreaks, a Pregnant Whale Pain és az Alone in the Moon prezentálja a brit gitárzenéken túlmutató rock világát.

Dragons and Witches Tour: Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund és Rexoria április másodikán Budapesten!

Dragons and Witches Tour: Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund és Rexoria április másodikán Budapesten! Április másodikán különleges turné állomása lesz Budapest. A Barba Negra Music Club-ba érkezik a svéd prog metalos Bloodbound, a lengyel Crystal Viper, az ex Sabatonos Thobbe Englund új bandájával és az egészen fiatal finn melodikus brigád, a Rexoria.

Hamarosan ismét Budapesten Hans Zimmer

Hamarosan ismét Budapesten Hans Zimmer

Hans Zimmer, Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzője, aki már több mint 100 mozihoz írt zenét - amelyek összbevétele meghaladja a 24 milliárd dollárt - első amerikai és ausztrál turnáját követően 2017 nyarán visszatér Európába. Újabb budapesti koncertje június 1-én lesz az Arénában.

Ismét Budapesten a Dog Eat Dog

Ismét Budapesten a Dog Eat Dog

Szinte napra pontosan két évvel utolsó fővárosi fellépése után újra Budapesten koncertezik a Dog Eat Dog! A New Jersey-i zenekar klasszikusai bőven túlmutatnak a nosztalgiafaktoron – a Rocky, a No Fronts vagy a Who's The King ma is ugyanolyan erővel késztetnek ugrálásra, mint Beavis és Butthead fémjelezte MTV fénykorában. Borítékolható tehát, hogy a tavasz legmosolygósabb és legönfeledtebb pop skate punk bulija az A38-on lesz, várhatóan fülledt teltházzal.

Formálódik az idei Campus Fesztivál programja

Formálódik az idei Campus Fesztivál programja Idén tízéves a Campus Fesztivál, július 19-től 23-ig az ünnephez méltó program, izgalmas és sokszínű kínálat fogadja majd a közönséget, és számos világsztár várható, jelentették be a szervezők.

Nemzetközi és hazai kiválóságok emlékeznek Gary Moore-ra

Nemzetközi és hazai kiválóságok emlékeznek Gary Moore-ra

Gary Moore 65. születésnapjának előestéjén, a nemzetközi rajongói klub immár hatodik alkalommal rendezi meg a gitáróriás munkássága előtt tisztelgő Emlékestet, melyen külföldi és hazai tisztelői, Gary családtagjai és volt zenésztársai elevenítik fel legismertebb dalait és ritkábban feldolgozott alapvetéseit, valamint a legendás ír gitáros által ihletett saját szerzeményeket.

Alakul az idei Open Road programja

Alakul az idei Open Road programja

Pörgős, arcszaggatós, karcos rockdalok, kemény akkordok és húrszaggatás az Open Road Fest színpadán: Deák Bill Gyula, Zorall, Pokolgép, Moby Dick, Best Of, Kiss Forever Band, Hollywood Rose, Auróra és még sokan mások, akik hallatán garantáltan headbangelni fogsz! Néhány banda ütős újdonságokkal készül, például a Best Of, aminek a billentyűse, Buza Sanyi, azt is elárulta, mi adja afesztivál esszenciáját.

Ewert And The Two Dragons a Hajón

Ewert And The Two Dragons a Hajón Öt év után újra Budapesten lép fel az észt Mumford & Sons, az Ewert And The Two Dragons! Az eleinte Sting-, Radiohead- és Jeff Buckley-feldolgozásokat játszó baráti társaság hamar elkezdett saját számokat írni – álomszép indie-folk dalaikkal pedig hamar megtalálták az utat a közönség szívéhez. Eddigi három lemezük tele volt a hatvanas-hetvenes évek trubadúrjainak a hatását magán viselő törékeny slágerekkel, amelyekhez tökéletesen passzol majd az A38 Hajó intim és meghitt koncertterme.

Budapesten játszik a King Crimson gitárosa

Budapesten játszik a King Crimson gitárosa Április 23-án érkezik Budapestre Adrian Belew. A King Crimson énekes-gitárosaként is ismert amerikai zenész különleges, ösztönszerű és kísérletező gitárjátékáról ismert. Belew ezúttal két tehetséges zenésztársa kíséretében, vagyis az Adrian Belew Power Trio-val áll színpadra az A38 Hajón.

Turnén az Európa Kiadó

Turnén az Európa Kiadó

A tavalyi év végén, három év után új albummal jelentkezett a magyar könnyűzene egyik kulcszenekara, az Európa Kiadó. A ...Valahol lenni... című albummal a zenekar egyben le is zárt egy periódust, idén tavasszal pedig – ahogy története során már többször is - új felállásban folytatja a Menyhárt Jenő vezette zenekar, mely hat városban mutatkozik be márciusban és áprilisban.

Jótékonysági koncert az Uzipovval, Pásztor Annával és Egyedi Péterrel

Jótékonysági koncert az Uzipovval, Pásztor Annával és Egyedi Péterrel Január 21-re virradóan az utóbbi 18 év legsúlyosabb buszbalesete 16 áldozatot követelt Veronában. A Budapest felé tartó buszon utazott a megbecsült fénytechnikus, Rezsu Roland is, aki sajnos már nem térhetett haza feleségéhez, Petrához, valamint kétéves gyermekükhöz, Vincéhez. A család megsegítésére március 19-én az A38 Hajó fedélzetén ad támogatói koncertet az Uzipov, az Óriás frontembere, Egyedi Péter, az Anna & The Barbies akusztikus dalaival Pásztor Anna és Sámuel, valamint a Random Trip lemezlovasa, DJ Q-CEE és DJ Infra Vörös is fellép majd, és a fellépők a teljes bevételt Petrának és Vincének ajánlják fel.

Áprilisban jön a Haken a Hajóra

Áprilisban jön a Haken a Hajóra Napjaink progmetaljának egyik legnagyobbra tartott zenekara, a brit Haken áprilisban jelentette meg legújabb, negyedik nagylemezét. A monumentális, és a kritika által is az egekbe dicsért Affinity turnéján ezúttal végre Budapestet is útba ejti a zenekar: a Dürer Kertbe tervezett program a nagy érdeklődésre való tekintettel visszakerül az A38 Hajóra. 

Hosszabb kihagyás után ismét színpadra áll az Avatar

Hosszabb kihagyás után ismét színpadra áll az Avatar

Április 1-én, a fővárosi Backstage Pubban, hosszúra nyúlt szünet után újra koncertezik az Avatar. Az apropót a tízéves jubileum adja, igaz, kissé megkésve.

Hardcore minifesztivál: Nasty, Polar, Empires Fade és speciális vendégeik a Sportalsóban

Hardcore minifesztivál: Nasty, Polar, Empires Fade és speciális vendégeik a Sportalsóban

Esztergomban keresztezi egymást március 14-én a belga Nasty és négy angol banda, a Polar, az Empires Fade, a Giants és a My Only tavaszi turnéja. Ehhez csatlakozik még az esztergomi C.Y.D. is, ezzel valóságos minifesztivállá nőtte ki magát az esemény.

Dámák lármáznak a Showbarlangban – méghozzá nem is akárhogy!

Dámák lármáznak a Showbarlangban – méghozzá nem is akárhogy! Ki mondta, hogy március 8-án véget ér a nőnap? Idén a java 18-ára marad, amikor a hazai női zenészek színe-java lepi el a Showbarlangot egy hatalmas buli keretében.

Kedden Budapesten koncertezik Alex Skolnick triója

Kedden Budapesten koncertezik Alex Skolnick triója

Első alkalommal lép fel hazánkban az Alex Skolnick Trio. A Testament gitárosának triója jazzben utazik.

Ősszel ismét Budapesten koncertezik Dan Patlansky

Ősszel ismét Budapesten koncertezik Dan Patlansky

Szeptember 8-án, pénteken ismét az A38 Hajón koncertezik Dan Patlansky. A tavalyi IntroVertigo album sikere egy újabb kör turnét eredményezett, így hazánkba is újra ellátogat a kiváló dél-afrikai gitáros.

Underground őrlés a Showbarlangban

Underground őrlés a Showbarlangban

Március 11-én budapesti állomásához érkezik a Death March Tour 2017, mely a hazai Paediatrician és Winterheart, valamint a szlovák Frozen Blood és cseh Narchost zenekar közös miniturnéja.

Március 11-én jön az Antimatter

Március 11-én jön az Antimatter

Bánatrockzenei találkozóra készülhetünk március 11-én: ekkor lép fel a Gozsdu Manó Klubban a brit rockzenekar, az Antimatter, amely 10 éve megjelent, Leaving Eden című lemezét állítja majd a program középpontjába. A koncert hazai vendégzenekara az arkhē lesz.

Először Magyarországon az Eskimo Callboy

Először Magyarországon az Eskimo Callboy

Hosszas várakozás után végre Budapesten is bemutatkozik a Ruhr-vidék electrocore sikerzenekara, az Eskimo Callboy! A júniusi fesztiválturnéját egy exkluzív és fülledt klubkoncert kedvéért megszakító zenekar már az új dalait is megmutatja a hazai közönségnek – a fülledt teltház pedig épp annyira borítékolható, mint a hatásos breakdownok és a közönséggel való singalong egész este.

New Model Army és VHK: közös koncert a Barba Negrában

New Model Army és VHK: közös koncert a Barba Negrában NMA + VHK: ezzel a két ismert rövidítéssel foglalhatjuk össze a Barba Negra Music Clubban március 10-én tartandó koncert programját. Ezen az estén egy színpadon játszik majd az 1980-ban alakult angol rockzenekar, a New Model Army, valamint az 1975-ben indult legendás magyar együttes, a Vágtázó Halottkémek.

Még van pár olcsóbb jegy Alex Skolnick budapesti koncertjére

Még van pár olcsóbb jegy Alex Skolnick budapesti koncertjére

Első alkalommal lép fel hazánkban az Alex Skolnick Trio. A Testament gitárosának triója az anyazenekarral ellentétben nem thrashben, hanem jazzben utazik.

Ørdøg: lemezbemutató a Dürerben pénteken

Ørdøg: lemezbemutató a Dürerben pénteken

Március 3-án tartja a kiválóan sikerült Sötétanyag album bemutató koncertjét az Ørdøg. A Dürer Room 041-ben tartott koncert másik főszereplője a Burnout lesz.

Sabaton, Accept és Twilight Force a Hungexpón

Sabaton, Accept és Twilight Force a Hungexpón

Március elején Budapestre is elér a Sabaton eddigi legnagyobb szabású turnéja, ahol az Accept és a Twilight Force is fellép. A Barba Negrában betelt bulit pár héttel ezelőtt áttették a Hungexpo B Pavilonjába.

Minifesztivállá bővült a Flotsam And Jetsam és a Dew-Scented koncertje

Minifesztivállá bővült a Flotsam And Jetsam és a Dew-Scented koncertje

Jason Newsted eredeti bandája, a veterán arizonai metalos Flotsam And Jetsam áprilisban Budapesten játszik a Leif Jensen vezette német thrash/death-horda, a Dew-Scented és a szintén thrash / death vonalon mozgó holland, csajfrontos Izegrim társaságában. Az eredetileg tervezett program kibővült, öt hazai csapat csatlakozott az eseményhez.

29. oldal / 48
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.