Shock!

január 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Április 25-én Pain, Dust In Mind és Dying Wish a Barba Negrában

pain_cTavaly ősszel jelent meg a Pain új nagylemeze, a Coming Home, amely már a nyolcadik volt a sorban Peter Tägtgren indusztriális beütésű zenekarától, ráadásul hosszas kihagyás után jelent meg. A formáció április 25-én Budapesten is fellép.

Öt évvel követte a legutóbbi You Only Live Twice-t a Pain ősszel megjelent albuma, amely önmagában is megállja a helyét, de nyilván nem tett neki rosszat, hogy a megelőző időszakban elsősorban a Till Lindemann-nal közös Lindemann-lemez, a nagysikerű Skills In Pills kapcsán hallhattunk a multihangszeres stúdiógururól, a Hypocrisy főnökéről, Peter Tägtgrenről. Jó hír, hogy a tavaszi európai turné Budapestet is eléri: a Pain április 25-én Budapesten játszik, aki pedig esetleg duplázna, másnap Kassán is megtekintheti Petert és társait. A magyarországi fellépést a Barba Negrában rendezik.

Ami a nyitózenekarokat illeti, ezúttal a zeneileg hasonló, frontcsajos, francia Dust In Mind is csatlakozik a Painhez. Ha szereted az indusztriális, húzós riffeket kellemes női énekkel megspékelve, néhol a Lacuna Coilra emlékeztetve, mindenképpen hallgasd meg őket. A hazai színtér képviselete sem marad el, hiszen a Dying Wish nyitja majd az estét. Tükörország címmel a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a zenekar új albuma tizenegy hosszú év után. A Dying Wish friss lemezén csakis magyar nyelvű dalok szerepelnek.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.