Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zombie Blood Curse címmel itt az első új Six Feet Under dal

Zombie Blood Curse címmel meghallgatható egy új Six Feet Under téma, amely Chris Barnes csapatának március 19-én érkező új lemezén, az Unbornon kap majd helyet. Az új lemez szorosan kapcsolódik a banda legutóbbi munkájához, a tavaly megjelent Undeadhez.

Igen mozgalmas időszakon van túl a Six Feet Under, hiszen alapvető személyi változások történtek náluk az utóbbi másfél év folyamán, mára azonban minden lecsendesedett, és Ola Englund gitáros tavaly tavaszi érkezése óta ismét stabil a zenekar felállása. Olyannyira, hogy a mai világban szokatlan tempóban, mindössze tíz hónappal az előző album megjelenése után máris megérkezik márciusban a banda új stúdiólemeze, a Zeuss (Shadows Fall, Hatebreed, Suicide Silence satöbbi) által kevert Unborn. A kiadó természetesen továbbra is a Metal Blade.

„Az Undead és az Unborn megírása életem legizgalmasabb és legnagyobb kihívásának számító zenei kalandja volt”, mondja az anyagról Barnes. „Fantasztikus volt olyan szenzációs dalszerzőkkel és muzsikusokkal együtt dolgozni, mint a Whitechapelből ismert Ben Savage, az így készült Neuro Osmosis vagy a Fragment az eddigi legdinamikusabb, legcsodálatosabb és legbrutálisabb dalok közé tartoznak, amikre valaha is szövegeket írhattam. Ben igazi innovátor a death metal műfajban. De a Torture Killerből ismert Jari Lainnel is ismét jó móka volt együtt dolgozni. Alig várom, hogy tavasszal ráeresszük az Unbornt a death metalért rajongó tömegekre. A lemez hallatán azt kívánjátok majd, bárcsak meg se születtetek volna!”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.