Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zeppelin, Bad Company és Whitesnake némi NWOBHM-szósszal: jön az új Seven Witches

The Way Of The Wicked címmel jelenik meg még idén a Seven Witches új lemeze. Jack Frosték albumát Joey Vera, a Fates Warning és az Armored Saint basszusgitárosa hangmérnököli, a dobokat pedig ismét maga Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig, Kill Devil Hill) játszotta fel.

Legutóbb 2013-ban jelentkezett új albummal a Seven Witches, és a Rebirth jó fogadtatása is közrejátszott benne, hogy a banda egyébként sűrűn változó felállása azóta is fix: a főnök Jack Frost mellett továbbra is Anthony Cross énekel, Ronnie Parkes basszusgitározik és Johnny Kelly dobol. „Mind zenészként, mind producerként keményebben hajtottam magam ezúttal, mint bármikor korábban”, mondja Frost. „És muszáj leborulnom Johnny Kelly előtt, aki fantasztikus munkát végzett a dobtémák tekintetében. Úgy játszik, mint a legnagyobb legendák, és minden, amit hallasz, ő maga: Cozy Powellhez, John Bonhamhez, Bill Wardhoz fogható teljesítményt nyújt. Büszke vagyok rá, hogy a dobosomnak és a testvéremnek nevezhetem. A játéka engem is új szintre húzott fel, ez az album pedig garantáltan sok embert meglep majd. Nem egy újabb tipikus Witches-lemezt készítettünk, mert van benne egy nagyon bluesos érzés. Súlyos, de határozottan groove-os is: vedd a Led Zeppelint, a Bad Companyt, a Whitesnake-et, adj hozzá egy kis NWOBHM-ot, és már nagyjából képet is alkothatsz a végeredményről…”

A lemez még az év első felében kijön, és tavasszal a banda már ad is pár amerikai koncertet a Saxon és az Armored Saint társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.