Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Záros határidőn belül sötét, rosszindulatú lemez jön a Shinedowntól

Ugyan a Shinedown négy év után idén márciusban jelentette meg friss albumát, az Amaryllist, könnyen elképzelhető, hogy a floridai poszt-grunge/hard rockerek híveinek nem kell túl sokat várniuk a folytatásra: Brent Smith énekes elárulta, hogy a zenekarnál fiókban áll egy másik teljes egészében rögzített nagylemez is.

„Van egy másik teljes lemezre elegendő rögzített anyagunk”, mondta Smith az NME-nek. „Nagyon masszív, és rejlik benne egy igazán epikus érzés is, a tempók azonban kicsit lassabbak, és a dalok témája, irányultsága is más egy kicsit. Azt mondanám, sötétebb egy kicsit az Amaryllisnél, valamivel rosszindulatúbb…”

Brent arról nem árult el részleteket, mikor jelenhet meg a következő Shinedown album, de ha tényleg teljesen kész az album, a zenekar vélhetően igyekszik addig ütni a vasat, amíg meleg. Erre minden okuk megvan, hiszen az Amaryllis megjelenése hetében a Billboard-lista negyedik helyén indított, és már az első héten több mint 105 ezer példány kelt el belőle az Egyesült Államokban. A Shinedown augusztusban és szeptemberben hatalmas sikerrel turnézott a tengerentúlon a Rockstar Energy Drink Uproar fesztiválturnén, ahol a főszínpadon kaptak helyet a Godsmack és a Staind társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.