Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Weiland után Stapp-pel is megjárta az Art Of Anarchy

1008aoaNincs nagy szerencséje az énekesekkel az Art Of Anarchy zenekarnak: miután először a néhai Scott Weiland farolt ki a csapatból, a hangszeresek most utódja, Scott Stapp ellen indítottak pert kísértetiesen hasonló okokból.

Beperelte az Art Of Anarchy két alapítója, Jonathan Votta gitáros és Vincent Votta dobos a csapat énekesét, Scott Stappet, miután a frontember nem teljesítette a zenekar irányába vállalt kötelezettségeit a tavaly megjelent The Madness album kapcsán. A Votta tesók állításuk szerint cégük 200 ezer dollárt fizetett Stappnek, aki azt kérte, tekintsék mindezt hitelnek különböző adóügyi problémái miatt, ám ezt követően, miután tizennyolc koncertet a megállapodás szerint lejátszott a bandával, októberben már nem jelent meg egy manhattani klipforgatáson, majd a későbbiekben semmilyen kérésnek és felszólításnak nem tett eleget zenekari feladataival kapcsolatban. Az énekes ellenállása következtében az Art Of Anarchy lemezszerződését is elveszítette, hiszen ebben az állapotban nem tudtak koncerteket lekötni. A zenekar emiatt 1,2 millió dollárt követel Stapptől, akinek magánéleti és egészségügyi problémáit az utóbbi években elég alaposan nyomon követte a rocksajtó.

Ha mindez ismerősnek tűnik, nem véletlenül: Scott Weiland, a Vották mellett Bumblefootot és John Moyert is soraiban tudó projekt vele is egészen hasonlóan járt három évvel ezelőtt. Weiland akkor szintén nem volt hajlandó részt venni a zenekar első albumának promóciós munkálataiban, és noha felénekelte az anyagot, a nyilvánosság előtt az első perctől fogva azt állította, hogy voltaképpen nincs sok köze az Art Of Anarchyhoz…

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 notreadam 2018-02-20 11:31
Nekem is nagyon bejött ( bár az első is ) a Scott-tal készült lemez. Sajnálom.
Idézet
 
 
+5 #1 Robidog84$ 2018-02-20 11:13
Sőt a második lemezük több mint kiváló, szerintem az utóbbi évek legjobb modern rock post-grunge korongja!
Spotify összesítés szerint például nálam ez pörgött a legtöbbet tavaly!
Egyébként Ádám mester tavaly egyszer ígértél róla kritikát, vártam ám nagyon!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.