Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan kényszerképzeteim voltak, hogy a családom az Iszlám Államnak dolgozik, és dollármilliókat vettek el tőlem”

0513stappTavaly mi is beszámoltunk Scott Stapp drámájáról: a gyémánt- és platinalemezes Creed frontemberének lába alól teljesen kicsúszott a talaj, és néha az autójában kellett meghúznia magát, miközben hajmeresztő hülyeségekkel beszélte tele a netet. Az énekes mára szerencsére a gyógyulás útjára lépett.

„Szerencse, hogy egyáltalán életben maradtam", mondta a People-nak adott exkluzív interjújában Stapp. „Az alkoholizmusom és a drogozásom miatt volt egy idegösszeroppanásom, és hallucináltam. Egy hónapon keresztül autóztam össze-vissza az Egyesült Államokban, miközben egy angyalt követtem, akit a kocsim motorháztetőjén láttam. Olyan kényszerképzeteim voltak, hogy a családom az Iszlám Államnak dolgozik, és dollármilliókat vettek el tőlem, hogy ezekből is a terrorizmust támogassák. Ez persze nonszensz volt, egyszerűen elveszítettem a józan eszemet."

Stappnél a súlyos függőségek mellett bipoláris személyiségzavart állapítottak meg az orvosok, így most már célzottan kezelik egy elég komplex, tizenkét lépcsős program keretében. Sokat segít a gyógyulásban, hogy miután felesége, Jaclyn megtudta: férje súlyos mentális beteg, visszatalált hozzá. „Jaclyn azt mondta: fogadjam el ezt a helyzetet, szeretnek. Mindez hatalmas megkönnyebbülést jelentett számomra, hiszen végre választ kaptunk arra, mi volt a problémám." Scott régi fő szerzőpartnere, az Alter Bridge-ből is ismert Mark Tremonti nemrég szintén megerősítette a Loudwire-nek, hogy az énekes a gyógyulás útjára lépett.

A 42 éves énekes tavaly teljesen lecsúszott a rengeteg metamfetamintól, speedtől és szteroidtól, és felesége azóta visszavont válókeresete szerint totálisan paranoid, ön- és környezetére veszélyes személyiséggé vált: öngyilkosságot is megkísérelt, amely után némi időt pszichiátriai gondozás alatt kellett töltenie. Ezután egy motelben húzta meg magát, de előfordult, hogy az autójában kényszerült csövezni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.