Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Voivod: itt a Fix My Heart 2023-as változatának videója

Júliusban jelent meg a Voivod új, speciális nagylemeze, a Morgöth Tales. Az albumról most bemutatták a Fix My Heart friss változatának videóját.

voivod_k_2023_04

A Century Mediánál adta ki a nyáron Morgöth Tales című albumát a kanadai Voivod. A Francis Perron és Maor Applebaum stúdiós felügyelete mellett rögzített anyag nem új dalokat, hanem kilenc régi Voivod-tétel újravett változatát, illetve egy friss szerzeményt rejt. A felvételek során, egy-egy dal erejéig a '90-es évek basszer/énekese, Eric Forrest, illetve a zenekarban a 2000-es évek elején játszott Jason Newsted (Metallica, Flotsam And Jetsam) is közreműködött. „Negyven év űrkutatásának eredménye a Morgöth Tales – mondja Michel Langevin dobos, azaz Away a kiadványról. – Roppant izgalmas volt a Voivod-életmű kevésbé nyilvánvaló darabjai közül válogatni, a thrash/punktól a progresszív metálig... Az új címadó dalt pedig az Opethszel közös európai turnén kezdtük el összerakni a turnébuszban meg a hotelekben, és benne van a manapság ránk jellemző kísérleti zene hangulata, szerintem némi friss csavarral. Szintén izgalmas, hogy E-Force-ot és Jasonicet is bevontuk a munkálatokba."

A zenekar most a nemrég a Klasszikushock rovatunkban is bemutatott The Outer Limits lemez egyik emblematikus dala, a Fix My Heart friss változatához forgatott klipet. A Voivod június 7-én Budapesten, a Dürer Kertben koncertezett a Crowbar társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#1 Richter László 2023-09-07 14:00
!ój noygaN
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.