Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a Watchtowerbe Jason McMaster

Ismét Jason McMaster a Watchtower énekese. A kultikus progresszív metálcsapat az októberi Keep It True Rising III fesztiválon játszik először az eredeti frontemberrel.

0608mcm

Újból Jason McMasterrel a mikrofonnál áll színpadra az amerikai Watchtower. A zenekar idei egyetlen eddig bejelentett jelenése az október 6-ai Keep It True Rising III fesztiválon lesz a németországi Würzburgban, amely egyben az első fellépésük Jasonnel a 2004-es hollandiai Headway fesztivál óta. A felállás további tagjai Doug Keyser basszer, Ron Jarzombek gitáros és Ric Colaluca dobos lesznek.

McMaster 1982-ben a banda alapítói közé tartozott, és ő énekelte fel az 1985-ös debütáló klasszikust, a korát minden szempontból hosszú évekkel megelőző Energetic Disassemblyt. Az énekes a következő időszakban a street rocker Dangerous Toysban bukkant fel, a Watchtowerben pedig Alan Tecchio állt a helyére, az ő hangját lehetett hallani az 1989-es Control And Resistance-en, amely egyben a Watchtower azóta is utolsó teljes stúdióanyaga. McMaster végül 1999-ben tért vissza a csupán szórványosan aktív bandába, de a 2016-os Concepts Of Math: Book One EP-n már ismét Tecchio énekelt.

Jasonről az utóbbi hónapokban amiatt lehetett hallani, mert az Acceptbe, illetve az Armored Saintbe is beugrott néhány koncert erejéig a közelmúltban Mark Tornillo, valamint John Bush betegségei miatt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.