Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatér a koncertszínpadokra Bobby Liebling és a Pentagram

0129bobbyMárciusban visszatér a Pentagram. A kultikus doomcsapat frontembere, Bobby Liebling börtönbüntetése miatt kényszerült szünetre az elmúlt időszakban.

Márciustól tízállomásos amerikai turnéra indul a Pentagram. A csapat jelenlegi felállásában Bobby Liebling énekes mellett ott találjuk Pete Campbell dobost és Greg Turley basszert, Victor Griffin gitáros azonban hiányzik a zenekarból, helyén Matthew Goldsborough áll. Utóbbi egyébként szintén játszott már korábban a Pentagramban, de megjárta az Eric Wagner-féle The Skullt is.

Noha a turnét bejelentő közlemény ezen túlmenően semmit sem boncolgat bővebben, annyi azért szerepel benne, hogy Bobby Liebling megtisztult és bánja, amit korábban tett. Előbbivel kapcsolatban persze aligha él ember a világon, aki fogadásokat kötne a dolog tartósságát illetően… Ami a bűnbánást illeti, a 65 éves Lieblinget 2017 őszén tizennyolc hónapnyi szabadságvesztésre ítélték egy védekezésre képtelen családtaggal szembeni, négyrendbeli támadás miatt. Noha hivatalosan senki sem erősítette meg a hírt a hatóságok részéről, minden jel arra utalt, hogy az énekes akkor 87 éves édesanyját támadhatta meg. Lieblingnek emiatt több mint egy évet kellett eltöltenie a marylandi Montgomery megyei korrekciós intézetben (hiszen az előzetesben leült időt levonják a szabadságvesztés időtartamából). Szabadulása után Bobby további három évig próbaidőn lesz.

 

Hozzászólások 

 
#4 shmonsta 2019-02-01 12:24
Szerencsétlen Victor Griffin mit meg nem tett már ezért az emberért / zenekarért. Most is életben tartotta neki amíg sitten volt. Azt meg nem csodálom, hogy nem akar egy levegőt szívni Bobby-val. Más az önpusztítás, meg más ez a szitu.
Idézet
 
 
#3 The_Sentinel 2019-01-31 14:44
Mr. Lordi maskara nélkül.
Idézet
 
 
#2 nsz 2019-01-31 12:25
A képről hirtelen azt hittem, hogy ez egy Lordi cikk...
Idézet
 
 
#1 ExhumáltCsaládverő 2019-01-31 10:03
Nagyon ijesztő ez az ember, de nem abban az értelemben, ami egy produkció értékét növeli, hanem konkrétan úgy néz ki, mint egy hulla.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.