Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Visszatekintünk gyermekkorunk félresikerült, nagyszabású tervekkel, megmagyarázhatatlan zúzódásokkal, kezeletlen sérülésekkel teli nyaraira”

Második új dalát is közzétette a Clutch. Magáról az új nagylemezről egyelőre nem tudni sokat, de minden bizonnyal még idén megjelenik.

0615clutch

We Strive For Excellence címmel jelentette meg friss dalát a Clutch, amely az áprilisban bemutatott Red Alert (Boss Metal Zone) után már a második ízelítő a következő nagylemezről. Utóbbiról egyelőre nem tudni sokat, de itt az ideje a megjelenésnek, hiszen a legutóbbi Book Of Bad Decisions 2018-ban jelent meg. „A We Strive For Excellence-ben meleg szívvel tekintünk vissza gyermekkorunk félresikerült, nagyszabású tervekkel, megmagyarázhatatlan zúzódásokkal, kezeletlen sérülésekkel és természetesen Evel Knievel (amerikai kaszkadőrlegenda – a szerk.) időtlen bölcsességével teli nyaraira” – mondják a számról.

A zenekar szeptembertől már Észak-Amerikában turnézik a Helmet és a Quicksand társaságában, így a megjelenés leginkább akkortájt valószínű.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.