Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Világszerte nagy siker a Lamb Of God új albuma

0705randallAz amerikai listák harmadik helyén kezdett a Lamb Of God új nagylemeze, a VII: Sturm Und Drang. Randy Blythe-ék ezáltal zsinórban a harmadik albumukkal nyitnak a Billboard Top 200 dobogóján, de a lemez emellett a világ számos meghatározó piacán is a banda eddigi legjobb pozícióit produkálta.

50 ezer példány kelt el a nyitóhéten a Lamb Of God új lemezéből, a VII: Sturm Und Drangból, amellyel a richmondi kvintett ismét a harmadik helyen kezdett az Egyesült Államokban, akárcsak a legutóbbi Resolutionnel, amelyből három évvel ezelőtt 52 ezer példány ment el azonos idő alatt. Ez – a csökkenő albumeladási tendenciákat figyelembe véve – nem jelentett komoly eltérést az eggyel azelőtti Wrath 68 ezres, második helyet biztosító eredményétől és az azt megelőző Sacrament 63 ezres, akkor a nyolcadik helyre elegendő eladási példányszámától, vagyis a banda stabilan tartja pozícióit a tengerentúlon. Eddig egyébként a 2004-es Ashes Of The Wake-ből ment el a legtöbb odaát, amely 400 ezer eladott példány felett jár az Egyesült Államokban.

Emellett figyelemreméltó, hogy a zenekar egyre erőteljesebben van jelen a világ többi régiójában is: Kanadában egyenesen a listák élén kezdtek, Ausztráliában másodikok, Finnországban harmadikok, Nagy-Britanniában hetedikek, Németországban tizenkettedikek, Japánban pedig tizenharmadikok lettek, amely egyaránt a banda eddigi pályafutásának legjobb eredménye.

Randy Blythe-ék szeptemberig a Slipknottal turnéznak Észak-Amerikában, majd novemberben érkeznek Európába, ahol először a Megadeth, a Children Of Bodom és a Sylosis társaságában játszanak Nagy-Britanniában és Írországban, majd a kontinens következik utóbbi két csapattal közösen, már sajnos Dave Mustaine-ék nélkül. A turné november 26-án éri el Bécset, ahol a Gasometerben lépnek fel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Habbal 2015-08-06 10:01
Jöhetnének, most már hozzánk is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.