Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végleges az új Geoff Tate lemez borítója és dallistája

November első napjaiban kerül a boltokba a kirúgott Queensryche frontember Geoff Tate új szólóalbuma, a Kings & Thieves, amelynek immáron a borítója és a dallistája is nyilvános. Tate kiadója az InsideOut lesz, de azt egyelőre nem tudni, élőben szólóturné keretében mutatja-e majd be a dalokat az énekes, vagy az általa összehozott Queensryche felállással.

Ugyan Geoff az utóbbi években előszeretettel beszélt a rock haláláról, az elmúlt hónapokban már azt igyekezett kihangsúlyozni, hogy igen rockos lemezt készített. „Ez a lemez nagyon eltér az előző szólóalbumomtól", nyilatkozta nemrég. „Új emberekkel dolgozom a dalokon és a felvételeken is, ami eleve megváltoztatja a dolgokat. Ez egy igazi hard rock album, miközben a legutóbbi mindenfelé tapogatózott számtalan különböző stílussal. Ez az új viszont megmarad a hard rocknál, még ha másként is közelít ahhoz – úgy, ahogyan én elképzelem ezt a stílust. Sok szempontból nézve kísérletezős a zene, más tekintetben viszont nagyon is tradicionális. Megpróbáltam összehozni a hagyományos rockos hangszerelést a nem annyira jellemző dalszerkezetekkel."

A november 5-én érkező Kings & Thieves dallistája az alábbi:

01. She Slipped Away
02. Take A Bullet
03. In The Dirt
04. Say U Luv It
05. The Way I Roll
06. Tomorrow
07. Evil
08. Dark Money
09. These Glory Days
10. Change
11. Waiting

Az énekes eddig egy szólóalbumot jelentetett meg 2002-ben, de az zeneileg egyáltalán nem volt rockos. Egyelőre nem tiszta, hogy Tate szólóturnéra indul-e majd az új anyaggal, vagy az általa összerakott Queensryche zenészeivel tervezi bemutatni a dalokat a koncerteken.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.