Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Drover, Blotzer és Sarzo a Tate-féle Queensryche metalos felállásában

Valóban all-star felállást trombitált össze Geoff Tate a maga saját Queensryche-jához, amely a jelen állás szerint ezen a néven is fut majd, vagyis a következő időszakban – amíg a bíróság remélhetőleg véget nem vet ennek az állapotnak... – már biztosan a legendás seattle-i progresszív metal csapat két kiadása tervezi róni az utakat.

A Geoff Tate-féle Queensryche-ban igazság szerint az a legérdekesebb, hogy az énekes, aki társai szerint ma már nem szereti a metalt, kimondottan kemény kötésű felállást trombitált össze. A banda egyik gitárosa az a Kelly Gray, aki a Q2k korszakban egy rövid ideig már gitározott a Queensryche-ban, de producerként, hangmérnökként, külső dalszerzőként azóta is segítette a zenekart. A másik hathúros nem más, mint a Megadeth sorait is megjárt Glen Drover, a basszer Rudy Sarzo (ma Animetal USA, korábban Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake stb.), a dobos Bobby Blotzer (Ratt), és csak Randy Glane billentyűs számít ismeretlen arcnak.

Tate természetesen hatalmas izgalommal tekint a jövő elé ebben a felállásban, és azt mondja, az új emberekkel teljesen új sztori kezdődik a banda életében. „Új ötletekről, eltérő zenei hátterekről és megváltozott paraméterekről beszélhetünk. Mindenkinek olyan ötletei akadnak, amiket még soha azelőtt nem hallhattatok, mindenki hozzáteszi ezeket a közöshöz, és hirtelen a zene is új életre kel."

Geoff második szólóalbuma októberben érkezik az InsideOutnál Kings And Thieves címmel, de az énekes ősszel már a fenti felállással kíván turnézni, jövőre pedig jubileumi Queensryche turnét is tervez. Akárcsak korábbi zenésztársai Todd La Torre énekessel...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.