Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vásárolj kedvezményesen jegyeket a Live Nation koncertjeire!

A Live Nation koncerthét a nyári koncertszezon kezdetét ünnepli kedvezményes jegyárakkal több mint harminc budapesti Live Nation koncertre. A Live Nation immár hagyományosnak mondható promóciója idén huszonhárom országban fut egyszerre, és ötezernél is több koncert szerepel benne világszinten.

0503_livenation

A Live Nation szerte a világon különböző különleges ajánlatokat, promóciókat és ajándékokat nyújt a rajongók számára májusban. Ez a program a nyári koncertszezon kezdetét is jelenti, segítve a koncertlátogatókat, hogy kedvezményesen vásárolhassanak jegyet kedvenc előadóik koncertjeire. A Live Nation csak erre az egy hétre szóló ajánlatában világszinten több mint 900 előadó vesz részt, a legkülönbözőbb műfajokban. A magyar kínálat három részre oszlik: egy nulladik napos extra ajánlattal indul a hét, aminek a keretében a június 22-ei Rod Stewart- és a május 16-ai Thirty Seconds To Mars-koncertekre lehet 17.100 forintos jegyárral belépőkhöz jutni május 8-a déltől másnap május 9-e délig. Ezután minden nap változó koncertkínálattal, 24 órán keresztül 24%-os kedvezményt biztosít a cég az adott rendezvények jegyáraiból. A váltás minden nap délben történik, és másnap délig tart az újabb lehetőség, így folytatva a sort egészen a Koncert Hét zárásáig, május 15-e deléig.

Mindeközben, a teljes Koncert Hét alatt az újabb zenék és előadók iránt fogékony rajongóknak egy különleges, 1+1 ajánlat is fut majd, ahol fiatal, feltörekvő csapatok klubkoncertjeire lehet jegyet venni úgy, hogy a második jegyet ingyen biztosítja a cég, „Mutass a haverodnak egy új zenét!" mottóval. Az ajánlatok minden esetben csak az adott rendezvényre meghatározott időszakban, meghatározott jegytípusokra érvényesek, a készlet erejéig. A jegyár nem tartalmazza a tranzakciós- és a rendszerhasználati díjakat. Ünnepeljük együtt az élő zenét, a koncerteket, május 8-15. között, a Koncert Hét keretében!

További részletek: www.livenation.hu/koncerthet

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.