Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Változatosabb új lemezt ígér a Cannibal Corpse

Alex Webster basszusgitáros szerint az új Cannibal Corpse lemez rejt majd néhány komoly zenei meglepetést is az egyik leghíresebb floridai death metal banda rajongói számára. Ennek egyik oka az, hogy ő maga ezúttal kisebb mértékben vett részt a dalszerzésben, mint az utóbbi alkalmakkor.

„Zeneileg igencsak érdekes fejleményekről számolhatok be", mondja Webster. „Az utolsó pár lemezen a fő dalszerzők egyike voltam: az Evisceration Plague albumra már egyenesen hét komplett nótát hoztam zenével, szöveggel együtt, plusz még ott volt a Scalding Hail, amit Rob Barrett-tel közösen jegyeztünk. Ezúttal viszont azt szerettem volna, ha Pat O'Brien és Rob jobban belefolynak a dalszerzésbe. Féltem attól, hogy ha megint olyan sokat írok, az én nótáim betanulása mellett egyszerűen nem jut majd idejük a saját dolgaikra. Mivel egy másik projektben is érdekelt vagyok mostanában, kicsit visszafogtam magam, így a végén Pat négy, Rob pedig három dallal állt elő. Ennek következtében ez a lemez változatosabb lesz, mint az előzőek. Továbbra is Cannibal Corpse-stílusú death metalról beszélünk, de több különböző ízzel. Rob és Pat baromi tehetséges dalszerzők, így olyannyira szeretnénk őket bevonni a melóba ezen a téren, amennyire csak lehet. Rob például a három eddigi legjobb Cannibal Corpse-ba hozott dalával rukkolt most elő szerintem."

Az Erik Rutannel készülő új Cannibal Corpse album valamikor jövő év elején jön ki a Metal Blade-nél, szövegileg és a borítót tekintve Webster szerint mindenki a szokásosra számíthat tőlük. A zenekar márciusban már biztosan ott lesz a brit Metal Hammerhez kapcsolódó, öt állomásból álló Destroyers Of The Faith turnén a Triptykon, az Enslaved és a Job For A Cowboy társaságában.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 TelekiPál 2011-11-15 23:40
Kezdenek kiégni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.