Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valószínűleg ismét Yngwie énekli fel a következő lemezét

Miközben volt énekesei azt elemezgetik, mitől állhatott földbe a karrierje, Yngwie Malmsteen továbbra is csak a saját dolgaival törődik. A gitárhős már elkezdte a következő nagylemez munkálatait, de egyelőre még csak nagyon korai fázisban jár.

„Egy új albumon dolgozom éppen”, mondta Malmsteen az ausztrál 3D Radiónak. „De nem úgy, hogy most bemegyek, és megcsinálom az egészet, hanem ha éppen érzem az ihletet, akkor megy a munka. Ha pedig nem érzem, akkor mással foglalom el magam. A házistúdiómban melózom, ami igazából nem olyan, mint egy házistúdió, hanem mint egy full profi stúdió: bemegyek, aztán meglátom, mi jön össze. Ha tetszik, amit hallok, felhasználom, ha meg nem, akkor nem. Azelőtt mindig demókat készítettem, összepróbáltam a dalokat a zenekarral, aztán a lekötött stúdióidőben felvettük a lemezt. És mire elkészült az album, annyi különböző szinten ment át az anyag, hogy minden spontaneitás eltűnt belőle. Most ez nem így megy, amit imádok.”

Egyelőre úgy fest, hogy akárcsak a legutóbbi Spellboundon, ezúttal is Yngwie énekli majd fel a dalok javarészét. „A legutóbbi albumomon Nick Marino énekelt, aki egyúttal billentyűs is, őt lehet, hogy meghívom pál dalhoz. Még mindig csak formálódik az anyag, véglegesen semmit sem döntöttem el. Azt fogom tenni, ami az adott pillanatban helyesnek tűnik, nem tervezek meg előre semmit. Minden magától alakul, és most még csak a kezdeti fázisban járok…”

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 kaffer 2015-02-07 01:32
Nem baj, majd ez helyett is lemegy a Rising Force :)
Idézet
 
 
+10 #2 bogar 2015-02-06 11:31
Pedig imád gitározni! :-)
Idézet
 
 
+4 #1 lambertkoma 2015-02-06 10:53
ne
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.