Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vallenfyre: folytatódik az utóbbi évek egyik legizgalmasabb death metal sztorija

1128vfJanuártól stúdióban dolgozik a Vallenfyre, a Paradise Lostból ismert Gregor MacKintosh old school death metal csapata. A zenekar Kurt Ballou-val, a Converge gitárosával készíti el az új lemezt Massachusettsben, a megjelenés áprilisban esedékes.

„Nagyon elégedettek voltunk a debütáló albumunkkal, amely mindnyájunk legkorábbi death, doom és crust hatásainak keverékét adta", mondja Greg. „A folytatáson még tovább szeretnénk vinni ezt a vonalat, és fejleszteni a saját ízeinket. Bűzhödt, ijesztő, arcokat leolvasztó anyag készül, amely elválasztja majd a fiúkat a férfiaktól!"

A Vallenfyre-ben énekesként is érdekelt Gregor a My Dying Bride hathúrosával, Hamish Glenncrosszal, Adrian Erlandsson dobossal (jelenleg Paradise Lost és Brujeria, korábban többek között At The Gates, The Haunted, Cradle Of Filth), Mully ritmusgitárossal, illetve a a Doomból és az Extinction Of Mankindból ismerős Scoot basszusgitárossal egyesítette erőit. A MacKintosh édesapjának a rákkal vívott küzdelme, illetve halála által illetett A Fragile King nagylemez 2011-ben jelent meg. Greggel készített akkori interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#4 necromedve 2013-11-29 18:32
Az egyik legizgalmasabb azért picit túlzás. :) Maximum a tagok neve, anyabandái miatt lehet az a rajongóknak. Viszont azt el kell ismerni, hogy minőségi muzsika, amit csinálnak, az új lemezt is szívesen fogom hallgatni, ha hozza majd a Fragile King színvonalát.
Idézet
 
 
#3 Siri Keeton 2013-11-29 12:20
Igen, ez tényleg zsír anyag volt.
Idézet
 
 
#2 ave 2013-11-29 11:31
Ez nekem kimaradt most pótoltam... arcom porbahullt mekkora disznyó zene, rémlik volt már ilyen oldschool death metal supergroup nem is túl rég a Bloodbath(Dan Swanö +Opeth), az is zsír volt. De ez most nagyon bejön omg de jóóó, thx! ezért szeretem a híreket itt :)
Idézet
 
 
+3 #1 janomano 2013-11-28 16:13
Nahát, pont tegnap vettem elő, és eszembe is jutott, milyen jó lenne ha folytatnák, erre itt a hír, köszönöm szépen.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.