Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valentin napi ingyensebek a PhoeniX Files-tól

Scars For Sale címmel ingyenesen letölthető EP-t jelentetett meg a két Wendigo tagot is soraiban tudó PhoeniX Files zenekar. Az öt dalt és egy bónuszt tartalmazó kiadvány a Wisdom gitáros Kovács Gábornál készült a Blacksmith Stúdióban.

A PhoeniX Files tagjai Bátky Zoltán, azaz BZ (Stonehenge, Wendigo, After Crying) énekes, Takács Jozzy (Wendigo, Leander) gitáros, Juhász „Beren" Viktor basszusgitáros, Szebényi Dániel (H.A.R.D.) billentyűs és Varjú „Crow" Attila (ex-Wendigo). A zenekar kissé vakmerően egy zeneileg és szövegileg kissé kakukktojás jellegű dalt választott nyitódalnak: a Még kér a nép görbe tükör az irányított zenei ízlés, a reklámok és az elüzletiesedett gondolkodásmód előtt. A többi, angol nyelvű dal között akad modern rocktól balladán át zúzdáig mindenféle, bónuszként pedig az Angel On My Shoulder magyar változata is szerepel.

Az EP-t ingyenesen lehet letölteni a phoenixfiles.hu weboldalról, mégpedig két változatban (hagyományos mp3 és veszteségmentes flac), borítóval és szövegekkel megtámogatva.

Az EP dalait (és egyebeket) a zenekar február 18-án este a Dürer Kert kistermében élőben is bemutatja, ahol a napokban szintén friss anyaggal jelentkezett Salvus vendégeként játszanak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.