Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új zenekarral tért vissza a metalhoz a C.O.C. Blind-korszakának frontembere

0326kinghitterMiközben egykori kollégái éppen a legsikeresebb négyes felállásban szántják végig Európát, illetve hamarosan Észak-Amerikát is, nem tétlenkedik Karl Agell, a Corrosion Of Conformity szintén roppant markáns Blind-korszakának énekese sem. A frontember új csapata King Hitter névre hallgat, és most jött ki első, nevüket viselő EP-jük.

Feel No Pain címmel megtekinthető egy új klip az észak-karolinai King Hittertől, ahol a C.O.C. 1991-es Blind mesterművén éneklő Karl Agell látja el a frontemberi teendőket. Karl fő társa a bűnben Scott Little gitáros, akivel későbbi bandájában, a Leadfootban is együtt zenélt, a további tagok pedig Mike Brown gitáros, Jon Chambliss dobos és Chuck Manning basszer. „Nagyon sokat jelent számomra a King Hitter, hiszen ez az EP az első metalkiadványom, mióta 1991. november 5-én megjelent a Corrosion Of Confomity Blind albuma”, mondja a zenekarról Karl, aki egy 1975-ös popszámból kölcsönözte a formáció nevét. Az ötszámos EP-t a Candlelight adta ki, producere pedig James Lugo volt, aki a 311 vagy a Fuel mellett Matt Sorummal is dolgozott már. Maga a Feel No Pain Agell szerint afféle tiszteletadás „a nagy, dicsőséges heavy metal” előtt, ami a szövegből is nyilvánvaló lehet.

Agell egyébként továbbra is együtt zenél Reed Mullinnal a pár éve megalapított Corrosion Of Conformity – Blind nevű formációban, amellyel az 1991-es metalklasszikus halhatatlan dalait játsszák élőben. Scott Little itt is érdekelt, és a zenekar nemsokára egyhónapos amerikai turnéra indul, ahol teljes egészében eljátsszák majd a Blindot.

A négyes felállású C.O.C. március 17-ei müncheni fellépéséről itt olvashatsz.

King Hitter - Feel No Pain from Candlelight Records on Vimeo.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 the bandit 2015-03-26 23:14
ezzel az orgánummal egyszerűen lehetetlen rossz zenét csinálni....
Idézet
 
 
+6 #1 ddrum77 2015-03-26 17:36
jóféle feelinges dolog
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.