Shock!

június 25.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új projekttel tér vissza a Fates Warning alapfelállásának gitárosa

1201arduiniMeghallgatható egy dal Victor Arduini új zenekarától. A Fates Warning egykori alapfelállásának gitárosa Brian Balich, az Argus és a Penance torkával alapította meg csapatát.

6.16 perces játékidővel fut a Forever Fade című dal az Arduini/Balich projekttől, és elég sokat elárul a banda törekvéseiről, hogy ez lesz a legrövidebb szám a formáció hamarosan megjelenő első nagylemezén. „A lemez sötét, epikus hosszúságú nótákat rejt majd, amelyek mind a progresszív muzsikák, mind a doomos zenék híveit kielégítik majd”, mondja az anyagról Victor Arduini. „Zeneileg mindenféle irányba elkalandozunk, sokféle különböző ritmusban és hangulatban fogantak a nóták. Akadnak nagyon sötét, súlyos részek olyan bonyolult hangszerelési megoldásokkal, amelyek egyesítik a két zenei világot. Időnként nagyon progresszív a zene, és minden rajongónk elégedett lesz vele.

Arduini annak idején alapító tag volt a Fates Warningban, és játszott is a banda első két lemezén, a Night On Bröckenen és a The Spectre Withinen. Utoljára egy Freedoms Reign nevű csapattal zenélt, ennek azonban 2013-ban vége lett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.