Shock!

január 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új projekttel tér vissza a Fates Warning alapfelállásának gitárosa

1201arduiniMeghallgatható egy dal Victor Arduini új zenekarától. A Fates Warning egykori alapfelállásának gitárosa Brian Balich, az Argus és a Penance torkával alapította meg csapatát.

6.16 perces játékidővel fut a Forever Fade című dal az Arduini/Balich projekttől, és elég sokat elárul a banda törekvéseiről, hogy ez lesz a legrövidebb szám a formáció hamarosan megjelenő első nagylemezén. „A lemez sötét, epikus hosszúságú nótákat rejt majd, amelyek mind a progresszív muzsikák, mind a doomos zenék híveit kielégítik majd”, mondja az anyagról Victor Arduini. „Zeneileg mindenféle irányba elkalandozunk, sokféle különböző ritmusban és hangulatban fogantak a nóták. Akadnak nagyon sötét, súlyos részek olyan bonyolult hangszerelési megoldásokkal, amelyek egyesítik a két zenei világot. Időnként nagyon progresszív a zene, és minden rajongónk elégedett lesz vele.

Arduini annak idején alapító tag volt a Fates Warningban, és játszott is a banda első két lemezén, a Night On Bröckenen és a The Spectre Withinen. Utoljára egy Freedoms Reign nevű csapattal zenélt, ennek azonban 2013-ban vége lett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.