Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új hatások, frissesség és Pokolgép feldolgozás a májusi Hammerfallon

Május 20-án érkezik a svéd Hammerfall új albuma Infected címmel, melynek jelentős részét Nashville-ben, James Michael producer (Mötley Crüe, Sixx A.M., Scorpions, Meat Loaf) segítségével rögzítette a banda. Már a lemez borítója is jelzi, amit a csapat tagjai is megerősítenek: ezúttal valami másban gondolkodtak, mint eddig.

„James Michael segített nekünk abban, hogy valami olyat teremtsünk, ami új és izgalmas, de eközben tökéletesen passzol az eddigi dolgaink sorába is", fogalmazott az anyag kapcsán Oscar Dronjak gitáros. „Ilyennek még soha nem hallhatta senki a Hammerfallt: egy sor új hatásunk is átsüt a zenén, de minden benne van, amit eddig szerettek a rajongók a bandában. Ezek vagyunk 2011-ben: a legenda újjászületett!" „Soha korábban nem szóltunk még ennyire frissen és naprakészen, de eközben nem veszítettük el a Hammerfall lényegét sem", tette hozzá Joacim Cans énekes, aki szerint a lemez – címének megfelelően – igazi fertőző heavy metalt rejt.

A lemezre tizenegy dal kerül fel, a limitált verzióhoz pedig egy bónusz DVD is jár majd öt szerzemény videóváltozatával. A dalcímek az alábbiak:

01. Patient Zero
02. Bang Your Head
03. One More Time
04. The Outlaw
05. Send Me A Sign
06. Dia De Los Muertos
07. I Refuse
08. 666 - The Enemy Within
09. Immortalized
10. Let's Get It On
11. Redemption

Az Infected első single-je a One More Time, mely április 6-ától lesz hozzáférhető kizárólag digitális formában. A hozzá tartozó videoklipet Patrick Ullaeus rendezi, aki ugyanígy a nagylemez kinézetéért is felelős. Érdekesség, hogy az album egyik dala egy Pokolgép feldolgozás, méghozzá a Hol van a szó az 1991-es Adj új erőt albumról. Egyelőre nem világos, pontosan melyik angol cím rejti a magyar metal klasszikust.

A svédek legutóbbi lemezéről, a 2009-es No Sacrifice, No Victoryról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.