Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal tér vissza a Raging Speedhorn

0223rshMájusban új single-lel jelentkezik az angol Raging Speedhorn, akik 2008-ban oszlottak fel. A szennyes, súlyos hardcore/metal/sludge-csapat hamarosan akár egy teljes nagylemezt is elkészíthet.

Nemrég ismét mocorogni kezdett a Raging Speedhorn, akik tíz éven keresztül borzolták a súlyosabb zenék híveinek idegrendszerét súlyos, agyszaggató muzsikájukkal. A zenekar első kézzel fogható életjele egy Halfway To Hell című single lesz májusban, utána pedig turnéra is indulnak a Will Haven és a Palm Reader társaságában. Ugyan egyelőre még nincs szó teljes új anyagról, de előbb-utóbb akár ez is összejöhet.

A Raging Speedhorn 1998-ban alakult, és négy nagylemezt jelentetett meg, amelyek közül a második, a 2002-es We Will Be Dead Tomorrow bizonyult a legsikeresebbnek és a legmaradandóbbnak: utóbbinak egyébként Billy Graziadei és Danny Schuler segédkezett az elkészítésében a Biohazardból. Az évek során a banda többek között olyan zenekarokkal turnézott, mint a Slipknot vagy a Rammstein, majd 2007-es Before The Sea Was Built anyaguk turnéja után feloszlottak. A jelenlegi felállás tagjai John Loughlin és Frank Regan énekesek, James Palmer és Jay Thompson gitárosok, Dave Thompson basszer és Gordon Morrison dobos.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.