Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dal tölthető le az Atreyutól

0703atreyuKözzétett egy új dalt a nemrég ismét aktivizálódott, dél-kaliforniai Atreyu. A szám címe So Others May Live, és ingyen letölthető a banda honlapjáról.

So Others May Live címmel, meglepetésként ingyen letölthetővé tett egy vadonatúj dalt az Atreyu, akik több mint hároméves szünet után a nyáron aktivizálták magukat ismét. A katonák előtt tisztelgő és az őket különböző háborúkba küldő politikai elit ellen szóló szerzeményt egyelőre nem tudni, mikor követi több, de a banda a jelek szerint komolyan gondolja a visszatérést…

Az Atreyu Alex Varkatzas énekes, Dan Jacobs gitáros és Brandon Saller dobos jóvoltából alakult a 20. század legvégén, és ez a trió a végsőkig ki is tartott egymás mellett. Legnagyobb sikereiket a 2004-es The Curse-szel aratták, ami több mint 450 ezer példányban talált gazdára az Egyesült Államokban, legjobb Billboard-listás helyezésüket pedig legdallamosabb anyaguk, a 2007-es Lead Sails Paper Anchor hozta meg, amely a nyolcadik pozícióban debütált Amerikában. Utoljára 2009 őszén adtak ki soralbumot Congregation Of The Damned címmel. Az újjáéledt csapat felállása a legutóbbi, azaz az alaptrió mellett Travis Miguel gitározik, a basszer pedig Marc McKnight.

A full gázzal nyomott visszatérő koncert szeptember 14-én lesz a sacramentói Aftershock fesztiválon, de előtte három már nappal lesz egy klubfellépésük Orange Countyban, amelyre percek alatt elfogytak a belépők. A banda szintén fellép a kaliforniai Knotfesten október 25-én.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.