Shock!

augusztus 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Új alapokon a Real Ghost

1107knKülönleges remixet tett közzé Kozma Norbi. Az Acoustic Gallery és az Abrakazabra soraiban, illetve saját nevét viselő, Kozma elnevezésű formációjában tevékenykedő debreceni gitáros felkérte Czifra Sándort, azaz Mosquito művésznéven ismert barátját (Desperado, Kerozin), hogy helyezze új alapokra a Real Ghost című dalát.

A szóban forgó dal Norbi legutóbbi, Sunrise In The Box című lemezen kapott helyet eredeti változatában. Amint a gitáros elmondta, ez az egyik kedvence az albumról, és szerette volna egy másik hangzásvilágba is belehelyezni, amely némileg populárisabb, de megmaradt a karcossága és fogóssága. A dalra készítettek egy videót is, amely alább megtekinthető.

Norbi az Abrakazabra kötelékén belül olyan népszerű előadók oldalán tűnik fel rendszeresen, mint Horváth Charlie, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Tóth Vera vagy Vastag Csaba, de más ismert zenészek lemezein is hallható a játéka. Stílusa többek közt Joe Satriani, Steve Lukather és Richie Sambora játékán érlelődött, de a hangzás nem mentes a populáris zenék megszólalásától sem.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.