Shock!

január 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Úgy próbáltuk nagyobb szabásúvá tenni a dolgokat, hogy a technikai oldalon kicsit visszafogtuk őket”

Június 29-én jelenik meg a Bullet For My Valentine új lemeze, a Gravity. A kicsivel előtte Budapesten is fellépő zenekar most bemutatta a Letting You Go című dalt.

0402bfmv

Bemutatta harmadik dalát a Gravity című lemezről a Bullet For My Valentine. Az album az első lesz a sorban a csapat új dobosával, Jason Bowlddal, illetve Jamie Mathias basszusgitárossal – mindketten régóta turnéznak már a zenekarral, de teljes lemezen még egyikük sem játszott velük.

„Megpróbáltunk egy olyan lemezt készíteni, amelyik másképp szól”, mondta Matt Tuck énekes/gitáros a BBC 1-nak. „Másképp közelítettünk a dalszerzéshez is. Nem azt szeretnénk visszaöklendezni, amit már korábban megcsináltunk, mert az a múlt, mi viszont előre tekintünk, a jövőbe. Úgy próbáltuk nagyobb szabásúvá tenni a dolgokat, hogy a technikai oldalon kicsit visszafogtuk őket. Most is nagyon erőteljes, masszívan súlyos, groove-os dalokat írtunk, de ahelyett, hogy szuperthrashesre és gitárilag technikásra vettük volna őket, sokkal egyszerűbbek és emészthetőbbek. Viszont éppen ettől sokkal nagyobb szabású a megszólalás.”

bulletformyvalentine_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. Leap Of Faith
02. Over It
03. Letting You Go
04. Not Dead Yet
05. The Very Last Time
06. Piece Of Me
07. Under Again
08. Gravity
09. Coma
10. Don't Need You
11. Breathe Underwater
12. Breaking Out (bónusz)
13. Crawling (bónusz)
14. Radioactive (deluxe bónusz)
15. Letting You Go (remix, deluxe bónusz)

A csapat legutóbbi nagylemeze a Venom volt 2015-ben. A Bullet For My Valentine június 18-án a Budapest Parkban játszik az Asking Alexandria, a Caliban és a blessthefall társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Vox 2018-05-21 08:22
A BFMV örülhetne, hogy a korábbi két tag helyére nem csak hogy nagyon jó utódot talált, hanem egyenesen jobbakat. Ehhez képest megint azon az úton poroszkálnak, ami már egyszer totális tévútra vitte őket.
Az már csak hab a tortán, hogy 12-13 évvel az első album után és 30 fölött illene valami más daltémát is találni, mert piszok unalmas ugyanazokat a dalokat hallani újra és újra.
Idézet
 
 
+2 #2 ChaserHUN 2018-05-20 09:37
Én is azt hittem, hogy a Venommal visszataláltak önmagukhoz....nagyon átlagosak ezek a számok sajnos. Pont, hogy nem kellett volna magukat visszafogni technikai oldalon, mert tudnak nagyon, ahogy azt korábban és hallhattuk és sokkal jobbak azok az anyagaik
Idézet
 
 
-4 #1 Vanishpower 2018-05-19 19:38
Hivatalosan is nem tudom őket többé szeretni... azt hittem, hogy a Venommal visszataláltak a régi útra. Matt hangja valljuk be, hogy nem a régi már (sz*r) és a gitárok se olyan kreatívak mint az első albumon... nagyon kár...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.