Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Udo: „A két utolsó Accept olyan, mintha egyszerre vették volna fel őket”

0410udobandMájus 23-án jelenik meg az AFM gondozásában az U.D.O. új nagylemeze, a Steelhammer, amelyen két új gitáros teszi le a névjegyét az Accept egykori frontembere mellett. Udo Dirkschneider egy friss interjúban régi kollégáiról is beszélt, ha nem is feltétlenül negatív, de semmiképp sem pozitív kicsengéssel...

„Természetesen meghallgattam a Blood Of The Nationst", mondta a Talking Metalnak Udo. „Jó lemez, jó énekes. A másodikról, a Stalingradról már csak egy dalt hallottam, a címadót. Nekem az már nem tetszett annyira, mint az első. Olyan érzésem volt, mintha a második albumot az elsővel együtt rögzítették volna, vagy legalábbis úgy szól... Wolf az interjúkban azt mondta, nem kerestek meg az újjáalakulással, de hát mit mondhatnék erre? Ez nem igaz. Megkérdezett. Aztán volt egy hosszú beszélgetésünk, és a végén azt mondtam: srácok, nem, nem akarom ismét megcsinálni. Nagyon boldog vagyok az U.D.O.-val, sok szerencsét a jövőre. És ennyi."

Az U.D.O. új lemeze május végén érkezik, a produceri teendőket maga Udo és a basszer Fitty Wienhold látta el. Az anyag érdekessége, hogy két új gitáros penget rajta: az egészségügyi okokból távozott Stefan Kaufmann helyére állított Andrey Smirnov, illetve a finn Kasperi Heikkinen, aki Igor Gianolát váltotta.

0410udosteelA dallista az alábbi:

01. Steelhammer
02. A Cry Of A Nation
03. Metal Machine
04. Basta Ya
05. Heavy Rain
06. Devil's Bite
07. Death Ride
08. King Of Mean
09. Time Keeper
10. Never Cross My Way
11. Take My Medicine
12. Stay True
13. When Love Becomes A Lie
14. Book Of Faith

A digipak verzióra emellett a 12. helyre felkerül egy Shadows Come Alive című bónuszdal is, a japán kiadáson pedig a Dust And Rust lesz a rajongócsalogató.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.