Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Túl sok idő telt már el ahhoz, hogy belefogjunk abba a lemezbe”

0427pearcyStephen Pearcy tavaly tavasszal lépett ki a Rattből, de később nem zárta ki, hogy egy lemezt még felvegyen volt társaival. Mostanra azonban változott a helyzet, és már ezt sem tartja kivitelezhetőnek: ehelyett egy szólóalbumon melózik a régi Ratt-producerrel, Beau Hill-lel.

„Szerintem ez már örökre szól”, mondta döntéséről az énekes Eddie Trunknak, amikor a rádiós arról kérdezte, el tudja-e képzelni, hogy ismét együtt dolgozzon Warren DeMartinivel és Bobby Blotzerrel. „A saját dolgaimat intézem, emellett pedig más érdeklődési köreim is vannak, és szükségem van egy kis szabadidőre is. Nem fogok rengeteget koncertezni, és csak azért játszani, hogy játsszak. Emellett pedig más ügyeken is dolgozom. Szóval a döntésem örökre szól, amennyire most ezt meg tudom ítélni, és az ajtó bezárult. Túl sok idő telt már el ahhoz, hogy belefogjunk abba a lemezbe. De ezt végül is nehéz megítélni, hiszen a legutóbbi albumot is tíz év alatt készítettük el. De most azt mondom, nem akarok velük zenélni. És nem is tervezünk semmit.”

Mindez olyannyira igaz, hogy Pearcy a nem sokkal az ő távozása előtt visszatért Juan Croucier basszusgitáros kivételével senkivel sincs beszélőviszonyban a csapatból… Az énekes egyébként jelenleg egy szólólemezen dolgozik, amit vélhetően dalonként hoz majd nyilvánosságra, és csak a végén társítana hozzá csomagolást meg fizikai formátumot. Az elsőként bemutatandó, Trunknál máris leforgatott I Can’t Take Itet ráadásul a klasszikus Ratt-lemezek producerével, Beau Hill-lel kevertette meg, és valószínűleg a többi számot is Hill jegyzi majd. Pearcy csapatának tagjai Greg D’Angelo dobos (ex-White Lion), Erik Ferentinos és Chris Hager gitárosok, illetve Matt Thorne basszer.

A Ratt további sorsa azért nem lezárt fejezet, mert a bandát Pearcytől függetlenül is szerződés kötelezi a Loud & Proud kiadónál a 2010-es Infestation folytatásának elkészítésére.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 queensryche999 2015-01-19 17:56
Remélhetőleg kerítenek egy másik énekest - aki koncerten is használható teljesítményt nyújt - és nem vesznek kárba azok az ötletek. Nem titok, hogy nagyon bírom a bandát az Infestation óta pedig még jobban tisztelem őket. Istenem, de jó lenne egy újból Juan Croucierrel felálló Ratt lemez. (Juan keze vastagon benne van szerzőként és bizony énekesként is a sikereikben, arról nem is beszélve, hogy a megkopott Pearcy-t is ő húzta ki a szarból a koncerteken, már amikor épp a bandában volt.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.