Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trouble: billentyűs bevezetőkkel járul hozzá az új lemezhez a régi harcostárs

Noha évek óta nem tagja a zenekarnak, már biztosan szerepelni fog a Trouble hamarosan megjelenő új albumán a chicagói doomsterek eredeti dobosa, Jeff „Oly” Olson. A zenész néhány billentyűs intróval járul majd hozzá volt kollégái következő produktumához.

Billentyűs intrókon dolgozik néhány dalhoz Jeff Olson, a Trouble eredeti dobosa, aki jelenleg a Victor Griffin vezette In-Gravedben, illetve a Retro Grave-ben zenél. Olson 1976-tól 1986-ig dobolt a Trouble-ben, majd 1993-ban visszatért a csapatba, ahonnan aztán csak 2008-ban távozott – igaz, e tizenöt év jelentős részét a csapat tétlenül, hibernációban töltötte. Jeff tavaly egy időre csatlakozott két másik ex-Trouble zenészhez, Eric Wagner énekeshez és Ron Holzner basszerhez a The Skullban, de végül úgy döntött, nem vesz részt a nosztalgiázásban – igaz, előtte meg olyan nyilatkozatokat tett, amelyekben a klasszikus felállás újjáalakulását szorgalmazta.

A Trouble tavaly év elején igazolta le új frontemberként az Exhorderből, a Floodgate-ből és az Alabama Thunderpussyból ismert Kyle Thomast, miután az előző énekes, Kory Clarke meglehetősen csúnya módon otthagyta soraikat. Kyle a ’90-es évek végén több alkalommal is kisegítette élőben a zenekart, ugyanakkor az év közepe tájára várható új anyag lesz a csapat első lemeze, amelyen nem az eredeti torok, Eric Wagner éneke hallható. A Trouble utoljára 2007-ben jelentetett meg albumot Simple Mind Condition címmel, laza tizenkét évvel az azt megelőző Plastic Green Head után.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 the raven 2013-02-19 16:25
Ott vagyunk már?!
Idézet
 
 
+2 #1 Tóth József 2013-02-17 17:26
Az énekes tökéletes,remél em a lemez is az lesz!Az év egyik legjobban várt albuma!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.