Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tripla, ritkaságokkal felturbózott Mother Love Bone-életműkollekció jelenik meg

Mother Love Bone: On Earth As It Is címmel jelenik meg november 4-én a UMC / Stardog gondozásában az a speciális kiadvány, amely Seattle egyik legfontosabb zenekarának, a Pearl Jam elődjének állít emléket. A szettben ritkaságok is helyet kapnak.

1019mlb

A Mother Love Bone két hivatalos kiadványán, az Apple albumon és a Shine EP-n kívül számos érdekességet is rejt majd az a kollekció, amely november elején kerül a boltokba. A Pearl Jam elődcsapatának anyagait remaszterelt formában tartalmazó, alapkiadásában három CD-t és egy DVD-t rejtő Mother Love Bone: On Earth As It Is emellett több mint húsz ritka B-oldalas számot, demót, alternatív verziót és kiadatlan témákat is rejt majd. Ezek közül bizonyosan nagy érdeklődésre tarthat számot Andrew Wood egy szál zongorás demóverziója a Chloe Dancerből, illetve a Stardog Champion speciális, már az énekes halála után készült koncertfelvétele, amit a Pearl Jam és Chris Cornell közösen játszik.

Ami a DVD-t illeti, erre a Love Bone Earth Affair videó kerül fel, amely eddig csak VHS-en volt hozzáférhető, mellette további ritka élő felvételekkel. Mindehhez természetesen extra vastag booklet is jár majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.