Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

További dalokat és turnékat tervez Chester és a Stone Temple Pilots

0522stpcbMinden jel arra mutat, hogy akár stabilan is a Linkin Park énekesében, Chester Benningtonban találhatja meg új énekesét a Stone Temple Pilots. Chester egy friss interjúban elárulta: a kooperáció nem merült ki egyetlen dalban és speciális fellépésben, a zenekar további aktivitást tervez ebben a felállásban.

„Minden zenekarnak megvan a saját hullámhossza”, magyarázta meglepő felbukkanását a Stone Temple Pilotsban Bennington a KROQ rádióban. „A Stone Temple Pilotsra ez a szexibb, klasszikus rockosabb érzésvilág a jellemző, a Linkin Park pedig egy nagyon modern, tech-módon súlyos csapat. Nagyon jó volt fellépni a srácokkal: használnom kellett a hangomat, meg kellett mutatni a terjedelmét, és egy kis ordítás is belefért itt-ott, de azért alapvetően mégis teljesen másról van szó. Az ő zenéjükön nőttem fel, így egy pillanatig sem gondolkodtam, amikor felmerült a lehetőség, hogy velük zenélhetnék. Az első fellépésig nem igazán tervezhettünk turnét, mivel senkinek sem árulhattuk el, mit tervezünk, de most, hogy kibújt a szög a zsákból, már elmondhatom: haladunk tovább, még több zenét csinálunk, még több koncertet adunk, és jól érezzük majd magunkat.”

A Stone Temple Pilots az év elején rúgta ki ismét Scott Weiland énekest. A Benningtonnal felvett első dal, az Out Of Time alább teljes terjedelmében meghallgatható.

Stone Temple Pilots - Out Of Time by stpsoundcloud

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.