Shock!

március 02.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Törölte európai turnéjának hátralévő állomásait a The Dillinger Escape Plan

0612benLemondta európai turnéjának hátralévő állomásait a The Dillinger Escape Plan. Az elmúlt órákban több amerikai portálon is megjelent az erről szóló információ, így minden bizonnyal a pénteki magyar buli is elmarad.

Többek között a Blabbermouth és a Pitchfork is közölte azt a sajtónyilatkozatot, amelyet a The Dillinger Escape Plan kommunikációs munkatársa adott ki a zenekar turnébuszának vasárnapi lengyelországi balesete után. Ennek tanúsága szerint az út mentén parkoló buszba belerohant kamion pont a felszereléseket szállító trélert kapta telibe, mielőtt nekiment volna a járműnek. A tizenhárom mentővel elszállított zenész és stábtag közül senki sincs kritikus állapotban, de még mindig vizsgálják őket a zamosci II. János Pál Kórházban. „A teljes felszerelésünk megsemmisült, és sérülések is vannak”, mondja Ben Weinman gitáros is. „Ezt a turnét így most nem tudjuk folytatni. A zenekar és a stáb is köszönetet mond a rajongóknak és a sajtónak világszerte, amiért aggódtatok értünk. Ugyanígy a lengyel rendőrséget és orvosokat is köszönet illeti azért, ahogyan kezelték a helyzetet. Reméljük, gyorsan visszatérhetünk Európába.”

Mindebből következően minden bizonnyal a február 17-ei, jóelőre betelt A38-as koncert is elmarad. A hazai szervezők állapotfrissítéseit itt lehet majd nyomon követni a jegyek visszaváltásáról. Mivel a csapatnak ez a búcsúturnéja, a törlés különösen kellemetlen, remélhetőleg tényleg pótolják majd a most elmaradó fellépéseket.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tóth Szalai Márton Pablo 2017-02-14 17:13
szegények bakker. pont egy ilyen turné közben. ez már majdnem a kínomban röhögök kategória. azért nem, mert mégis egy brutál balesetről beszélünk. jobbulást a kamion sofőrjének is!
Idézet
 
 
+14 #1 Bólogató Kutya 2017-02-13 21:55
Ezt mindenki megérti! Örüljünk, hogy nagyobb tragédia nem történt! Jobbulást nekik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.