Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Törölte európai turnéjának hátralévő állomásait a The Dillinger Escape Plan

0612benLemondta európai turnéjának hátralévő állomásait a The Dillinger Escape Plan. Az elmúlt órákban több amerikai portálon is megjelent az erről szóló információ, így minden bizonnyal a pénteki magyar buli is elmarad.

Többek között a Blabbermouth és a Pitchfork is közölte azt a sajtónyilatkozatot, amelyet a The Dillinger Escape Plan kommunikációs munkatársa adott ki a zenekar turnébuszának vasárnapi lengyelországi balesete után. Ennek tanúsága szerint az út mentén parkoló buszba belerohant kamion pont a felszereléseket szállító trélert kapta telibe, mielőtt nekiment volna a járműnek. A tizenhárom mentővel elszállított zenész és stábtag közül senki sincs kritikus állapotban, de még mindig vizsgálják őket a zamosci II. János Pál Kórházban. „A teljes felszerelésünk megsemmisült, és sérülések is vannak”, mondja Ben Weinman gitáros is. „Ezt a turnét így most nem tudjuk folytatni. A zenekar és a stáb is köszönetet mond a rajongóknak és a sajtónak világszerte, amiért aggódtatok értünk. Ugyanígy a lengyel rendőrséget és orvosokat is köszönet illeti azért, ahogyan kezelték a helyzetet. Reméljük, gyorsan visszatérhetünk Európába.”

Mindebből következően minden bizonnyal a február 17-ei, jóelőre betelt A38-as koncert is elmarad. A hazai szervezők állapotfrissítéseit itt lehet majd nyomon követni a jegyek visszaváltásáról. Mivel a csapatnak ez a búcsúturnéja, a törlés különösen kellemetlen, remélhetőleg tényleg pótolják majd a most elmaradó fellépéseket.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tóth Szalai Márton Pablo 2017-02-14 18:13
szegények bakker. pont egy ilyen turné közben. ez már majdnem a kínomban röhögök kategória. azért nem, mert mégis egy brutál balesetről beszélünk. jobbulást a kamion sofőrjének is!
Idézet
 
 
+14 #1 Bólogató Kutya 2017-02-13 22:55
Ezt mindenki megérti! Örüljünk, hogy nagyobb tragédia nem történt! Jobbulást nekik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.