Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tom Cato Visnes és Baard Kolstad szegődött Abbath társául az Immortal utódjában

0422abbathA francia Season Of Misthez szerződött Abbath Doom Occulta új zenekara, amely nemes egyszerűséggel csak Abbath névre hallgat. A jogi viták miatt ismét nyugdíjba küldött Immortal frontembere megtalálta új zenésztársait is, első lemezük pedig 2016 elejére várható.

Tom Cato Visnes, művésznevén King Ov Hell (Gorgoroth, Ov Hell, God Seed) csatlakozik basszusgitáron Abbath új zenekarához, a zenekar dobosa pedig Baard Kolstad (God Seed, Borknagar) lesz – jelentette be az Immortal most már csak volt frontembere azzal egyidejűleg, hogy új csapatát leigazolta a Season Of Mist. A zenekarnak már vannak dalai is, első albumuk pedig 2016 első hónapjaiban jön majd ki.

Az új banda hivatalos bemutatkozása június 27-én lesz a finnországi Tuska fesztiválon, ahol kiemelt pozícióban játszanak Abbathék. Őszre pár nyugat-európai koncertet szintén leszerveztek már. Abbath a bulikra a saját témák és a legnépszerűbb Immortal-klasszikusok mellé pár ritkán vagy egyáltalán nem játszott darabot is ígér, de mutatóba saját I szólóprojektjétől is játszanak majd.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 SonOfOden 2015-04-23 09:17
Nekem személy szerint nincs problémám King Ov Hell-el, bár tény, hogy az Ov Hell néven kiadott 'The Underworld Regime' album nem lett egy nagy eresztés...
De úgy gondolom, hogy Abbath-nak bőven összegyűlt már annyi témája - legalábbis a nyilatkozatai is ezt sejtetik -, hogy a maga köré vett két tag egyenlőre csak a koncertek és stúdiómunkák miatt lesznek fontosak. Az pedig már kiderült az I / Between Two Worlds lemez / formációnál is, hogy Abbath remek zeneszerző.

Kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a zenekarból, a Season Of Mist-es szerződés pedig igencsak kecsegtető!
Idézet
 
 
#2 Nornagest 2015-04-22 20:36
Hát én sajnos nem nagyon tudom komolyan venni azokat a bandákat amikben King Ov Hell (már alapból ez a név...)szerepel.
Szürke,fantáziá tlan,elcsépelt zenét játszik, Gorgoroth-os és Ov Hell-es teljesítménye alapján a csatlakozása nem sok jót ígér. A koncertjüket mondjuk ettől függetlenűl megnézném, főleg ha tényleg előkapnak pár elhanyagolt Immortal számot (a Frozen By Icewinds-et nem játszották agyon soha pedig az a kedvencem, ezt elővehetnék), de tartok tőle Kelet-Európába megint nem fogják betenni a lábukat, a legközelebbi koncert valószínűleg Szlovéniában lesz, mint legutóbb.
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2015-04-22 18:35
Kár, hogy nem inkább Mortal lett az új zenekarának a neve.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.