Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Töltsd le az első új Anthrax dalt!

Ingyen letölthető a szeptember 13-án megjelenő új Anthrax album, a Worship Music első dala, a Fight 'Em Til You Can't. Közben kiderült, hogy Scott Ian annak ellenére sem tart társaival a júliusi európai fesztiválokra, hogy első gyermeke a kiírt dátum előtt három héttel meglátta a napvilágot.

A dal a banda hivatalos honlapjáról tölthető le, mindössze egy email-címet kell hozzá beírni. Mint ismeretes, az Anthrax először 2009-ben rögzítette a Worship Music lemezt, de akkor még Dan Nelsonnal a mikrofonnál. Azóta ismét akadt náluk némi kavarás a mikrofonnál, ami végül a klasszikus korszak frontembere, Joey Belladonna újonnani csatlakozásával jutott nyugvópontra. A banda értelemszerűen nem hajította a kukába az összes Nelsonnal rögzített témát, de nem is arról volt szó, hogy csupán újraénekeltették volna azokat Belladonnával. „Néhány dalt kicsit megcsavartunk, néhánynál ennél tovább mentünk", mondta Charlie Benante dobos korábban a Revolvernek. „Néhol az alapoktól kezdtük újra a dolgokat, pár nóta pedig teljes egészében most született. Azzal, hogy Joey énekli őket, teljesen úgy szól minden téma, mint a klasszikus Anthrax. A szőr is felállt a karomon, amint elkezdte őket énekelni... Megint anthraxesen szólt az egész. Scott Ian gitáros egyetértett a dobossal: „Ezek igazi metal dalok. Úgy szólnak, mint az 1987 körüli Anthrax egy 2011-es szűrőn keresztül."

„Azt hiszem, ez a lemez leginkább egyfajta ünneplés számunkra, hiszen 2003 óta nem jelent meg új albumunk", tette hozzá Benante. „Az azóta megjárt lejtők és emelkedők alaposan meghatározták az anyag hangulatát: rengeteg agresszió, érzelem és erő szorult a dalokba. Úgy érzem, visszatértünk a New York-i stílusunkhoz és hozzáállásunkhoz."

A Worship Music lemezre már biztosan felkerül majd a Fight 'Em 'Til You Can't mellett az I'm Alive, a Crawl, a The Giant, az Earth On Hell és a Down Goes The Sun.

A banda júliusban több európai helyszínen is látható lesz, ritmusgitáron a sepulturás Andreas Kisser segíti ki őket Scott helyén, akinek múlt hétvégén született meg első gyermeke. A dátumok a következők:

Július 02. - Veltins Arena, Gelsenkirchen (a Big Fourral)
Július 03. – Ullevi Stadion, Göteborg (a Big Fourral)
Július 05. - Komplex AG, Zürich
Július 06. - Fiera Open Air Arena, Milánó (a Big Fourral)
Július 08. - Sonisphere Fesztivál, Knebworth (a Big Fourral)
Július 09. - Sonisphere Fesztivál, Amneville (a Big Fourral)
Július 11. - Garage, Saarbrucken
Július 12. - Vega Musikkenshus, Koppenhága
Július 14. - Slottsfjell Fesztivál, Tonsberg
Július 15. - Dour Fesztivál, Dour
Július 16. - Zwarte Cross Fesztivál, Lichtenvoorde

A zenekar klasszikus Sound Of White Noise lemezéről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#3 venom 2011-09-07 11:14
király a zene
Idézet
 
 
#2 Zeist 2011-06-27 08:32
tényleg jo de bush azért jobb volt!
Idézet
 
 
#1 Equinox 2011-06-24 16:48
Hallottam már vmi videómegosztóró l, de újra elmondom, h ha ilyen lesz a lemez, akkor a meglepetések teljes hiánya ellenére (v épp azért) maximálisan meg leszek elégedve
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.