Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tökéletesen sikerült Dave Mustaine operációja

Jól érzi magát komoly nyak- és gerincműtétjét követően Dave Mustaine, aki a jövő héten elkezdheti a fizikoterápiát is. Egyelőre nem tudni, mikor tud majd turnézni az október 31-én Th1rt3en címmel új albumot megjelentető Megadeth, de a novemberre kitűzött dél-amerikai koncertek a jelenlegi menetrend szerint rendben lezajlanak majd.

„Minden jól halad, jól érzem magam, hétfőn kezdem a fizikoterápiát", írta Mustaine a Twitteren, aki két héttel ezelőtt, nem sokkal a New York-i Big Four koncert után feküdt a kés alá. Az orvosok előzetesen nagyjából két hónapos lábadozási időt jósoltak Dave-nek.

„A műtét teljes siker volt, minden a lehető legjobban alakult", mondta főnöke állapotáról a Metal Obsessionnek Shawn Drover, a Megadeth dobosa. „A gyógyuláshoz persze idő kell, főleg, hogy novemberben Dél-Amerikában koncertezünk, de Dave-nek muszáj volt megoperáltatnia magát, mert a Rockstar Energy Drink Mayhem turnén és a Yankee stadionos Big Four koncerten már nagyon komoly fájdalmakkal küzdött. Szar volt nézni, mennyire szenved, de igazi harcos..."

„A problémámat a headbangelés okozta, a nyakam folyamatos fel-le mozgatása az évek során. Az állapotom elnevezése stenosis: három porckorongomnál is sérv alakult ki, illetve csontnyúlványok, kinövések mindenütt a gerincemen", mondta pár hete Mustaine. Az úgynevezett spinalis stenosis olyan kóros állapot, amelyben a gerinccsatorna szűkületének következtében a gerincvelőre, illetve az idegekre komoly nyomás nehezedik. A probléma kialakulása az életkorral és a genetikai adottságokkal egyaránt összefügghet, de a porckorongsérv és bizonyos sérülések miatt is létrejöhet.

A Th1rt3en lemez tehát október 31-én kerül a boltokba, az első teljes új dal, a Never Dead pedig már meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Venomádi 2011-10-09 12:46
Hát azért olyan piszkosul durvákat nem nagyon bangeltek, mint pl Araya.
Idézet
 
 
+1 #2 matheusthemaggot 2011-10-09 12:15
Igen, tegnap én is durván elkezdtem headbangelni egy számra, ma meg kib*zottul fáj a nyakam...
Amúgy meg gratula Dave-nek!
Idézet
 
 
+2 #1 Mr. Cool 2011-10-09 10:51
A Headbang öl, vazze!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.