Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tizenkét év alatt hat lemezt jelentettünk meg, és igazából sosem mentünk el pihenőre”

0503dezNeal Tiemann gitáros csatlakozásával nemrég ismét teljes lett a Devildriver felállása, és a zenekar nagyban írja is a dalokat a következő lemezhez. A hamarosan a Coal Chamberrel is albumot megjelentető Dez Fafara szerint az új album új zenei szintekre is emeli majd a csapatot.

„Tizenkét év alatt hat lemezt jelentettünk meg, és igazából sosem mentünk el pihenőre”, elemezte a Devildriver státuszát Dez a The Rockpitnek. „Miközben a zenekarok többsége kivesz másfél év szabadságot az egyes szakaszok között, én amolyan országúti harcos vagyok, és soha nem csináltam ilyet. Aztán számomra és a környezetemben mindenki számára világossá vált, hogy most már nekem is szükségem van erre, legalább kilenc-tíz olyan hónapra, amikor nem foglalkozom a zenével, csakis a családomra koncentrálok. Aztán amikor eljutottunk idáig, ironikus módon ismét képbe került a Coal Chamber… Ami a Devildrivert illeti, év végén vesszük fel az új lemezt. Tizenkét elsöprő dalunk van, szerelmes vagyok beléjük, szóval október-novemberben felvesszük őket, és jövőre, valamikor jövőre, tavasszal, nyáron vagy ősszel meg is jelentetjük a lemezt. Nem akarom túl sokáig pihentetni a Devildrivert, de most mindenképpen szükségünk volt egy kis szünetre.”

Fafara szerint a nyár végére a zenekar akár húsz dalig is eljuthat, mert mindenki folyamatosan küldözgeti és gyűjti az ötleteket. „A zene már most más szinten mozog, mint korábban”, tette hozzá. Mint emlékezetes, a zenekart tavaly nemcsak Jeff Kendrick gitáros, hanem John Boecklin dobos is otthagyta, utóbbi pótlását a Chimaira ex-ütőse, Austin D’Amond személyében találták meg. A Devildriver legutóbbi albuma Winter Kills címmel jött ki 2013-ban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.