Shock!

november 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tizenhat év után gitárost vált a Madball

0311madballTizenhat év után távozott a Madball soraiból Brian Daniels, azaz Mitts. A zenekar ugyanakkor nem lassít, írják a következő lemezt, és már egy új gitárossal érkeznek majd Európába jövő hónapban.

Meglepő hírek érkeztek a Madballtól: a csapat és a gitáros Mitts, vagyis Brian Daniels útjai elváltak egymástól. Mitts 2001-ben érkezett a New York-i hardcore-osokhoz, ahol az eredeti hathúrost, Matt Hendersont rövid időre váltó Rob Rosariót cserélték le vele, és a következő években alapemberré vált a zenekarban. A csapat hangsúlyozza, hogy a döntés nem bizonyult egyszerűenk, viszont baráti légkörben történt, nincs harag a felek között. A konkrét okokról maga Mitts sem kívánt bővebbet elárulni. „Mindenkit kérek, hogy tartsa tiszteletben a magánszféránkat”, írja nyilatkozatában a gitáros. „Egyedül azt kell tudnotok, hogy továbbra is nagyon jó a viszonyunk. Mindig is testvéreimnek tekintettem ezeket a srácokat, így marad ez a jövőben is, és csakis a legjobbakat kívánom nekik a jövőre nézve is. Nincs kétségem afelől, hogy a következő sok évben is úgy odateszik majd magukat, mint eddig.”

Maga Brian egyébként nem vonul vissza, bár konkrét tervekről egyelőre nem számolt be azt leszámítva, hogy komolyan rá akar feküdni a gitározás mellett a produceri munkákra is. A Madball pedig máris írja az új, várhatóan For The Cause című lemez dalait, és novembertől Európában turnéznak – vagyis olyan nagyon azért nem lehetnek kétségbeesettek azt illetően, ki gitározik majd náluk a jövőben…

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.