Shock!

június 23.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tizenhat év után gitárost vált a Madball

0311madballTizenhat év után távozott a Madball soraiból Brian Daniels, azaz Mitts. A zenekar ugyanakkor nem lassít, írják a következő lemezt, és már egy új gitárossal érkeznek majd Európába jövő hónapban.

Meglepő hírek érkeztek a Madballtól: a csapat és a gitáros Mitts, vagyis Brian Daniels útjai elváltak egymástól. Mitts 2001-ben érkezett a New York-i hardcore-osokhoz, ahol az eredeti hathúrost, Matt Hendersont rövid időre váltó Rob Rosariót cserélték le vele, és a következő években alapemberré vált a zenekarban. A csapat hangsúlyozza, hogy a döntés nem bizonyult egyszerűenk, viszont baráti légkörben történt, nincs harag a felek között. A konkrét okokról maga Mitts sem kívánt bővebbet elárulni. „Mindenkit kérek, hogy tartsa tiszteletben a magánszféránkat”, írja nyilatkozatában a gitáros. „Egyedül azt kell tudnotok, hogy továbbra is nagyon jó a viszonyunk. Mindig is testvéreimnek tekintettem ezeket a srácokat, így marad ez a jövőben is, és csakis a legjobbakat kívánom nekik a jövőre nézve is. Nincs kétségem afelől, hogy a következő sok évben is úgy odateszik majd magukat, mint eddig.”

Maga Brian egyébként nem vonul vissza, bár konkrét tervekről egyelőre nem számolt be azt leszámítva, hogy komolyan rá akar feküdni a gitározás mellett a produceri munkákra is. A Madball pedig máris írja az új, várhatóan For The Cause című lemez dalait, és novembertől Európában turnéznak – vagyis olyan nagyon azért nem lehetnek kétségbeesettek azt illetően, ki gitározik majd náluk a jövőben…

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.