Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tizenegy új dalba sűrítettük bele a zenekar tipikus védjegyeit”

Adoration címmel bemutatta igazi különlegességet mutatott be az új album bónuszfelvételei közül a Rage. A zenekar friss nagylemeze, a Seasons Of The Black a hónap végén érkezik, és Peavy Wagnerék jövő januárban Budapesten is fellépnek a Firewind társaságában.

0510rage

Seasons Of The Black címmel jelenik meg július 28-án, a Nuclear Blast gondozásában a német Rage új nagylemeze. Az album már a huszonharmadik anyag lesz a sorban Peavy Wagner bandájától, és a második a jelenlegi felállásban, amelyben Marcos Rodriguez gitáros és Vassilios „Lucky" Maniatopoulos dobos állnak a basszer/énekes oldalán. „Elsőosztályú Rage-metalt kapnak majd a rajongóink", mondja az anyagról Peavy. „Tizenegy új dalba sűrítettük bele a zenekar tipikus védjegyeit, és ragaszkodtunk ahhoz a stílushoz, amit az előző albumon alakítottunk ki magunknak. Ez azt jelenti, hogy a dalok kemények és nagyon fogósak: egyszerre szólnak thrashesen, agresszíven és epikusan."

Az albumra tizenegy új dal kerül majd fel, a borítót Karim König készítette. A produceri feladatokat maga a trió látta el, a keverést és a maszterelést azonban Dan Swanö végezte. A Seasons Of The Black összességében totális csapatmunkában készült. „Mára még jobban összecsiszolódtunk, és úgy sorjáznak folyamatosan a friss ötletek, mintha korábban még semmit sem csináltunk volna. Még az is előfordult, hogy mindössze két óra alatt a semmiből összeraktunk egy teljes új dalt. Még a produkciós oldalon is meg tudtunk előzni bizonyos nehézségeket, amelyek legutóbb a tapasztalat hiányából fakadtak. Most tényleg minden tökéletesen működött. Marcos és Lucky tökéletesen tisztában vannak a Rage klasszikus, stílusteremtő szellemiségével, és mára emberileg is nagyon jól ismerjük egymást. Mindez ahhoz is hozzájárult, hogy zenekari szinten is fejlődni, terjeszkedni tudtunk."

A dallista így fest:

rage_c01. Season Of The Black
02. Serpents In Disguise
03. Blackened Karma
04. Time Will Tell
05. Septic Bite
06. Walk Among The Dead
07. All We Know Is Not
08. The Tragedy Of Man – Gaia
09. The Tragedy Of Man – Justify
10. The Tragedy Of Man - Bloodshed In Paradise
11. The Tragedy Of Man - Farewell

Érdekesség, hogy a lemezhez egy Avenger Revisited című bónusz-CD-t is mellékelnek, rajta olyan ősi dalok újravett verzióival, amelyek még abból a korszakból származnak, amikor a Rage-et Avengernek hívták:

01. Adoration
02. Southcross Union
03. Assorted By Satan
04. Faster Than Hell
05. Sword Made Of Steel
06. Down To The Bone

A Blackened Karma című, már ismert első új dal mellett most utóbbi eresztés egyik dala, az Adoration is meghallgatható. 2018. január 15-én a Rage a Gus G. vezette Firewind társaságában az A38 Hajón koncertezik. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.